El millor llibre de cuina del món té segell valencià
‘Unánime, cocina y fotografía’, del xef Bernd Knöller, el fotògraf Xavier Mollà i el periodista Emilio Garrido guanya els Gourmand World Cookbook Awards.
El xef Bernd H. Knöller (del restaurant Riff de València), el fotògraf Xavier Mollà i el periodista Emilio Garrido han guanyat el premi al millor llibre de cuina del món en els Gourmand World Cookbook Awards, que han tingut lloc a Macau (Xina) amb la seua obra Unánime, cocina y fotografía.
El llibre aprofundeix en els plats i fotografies dels autors amb una introducció de cinc llargues entrevistes, al restaurant El Riff, a l’actriu i política Rosana Pastor, la cantant Maria del Mar Bonet, l’escriptora Isabel-Clara Simó, el catedràtic Romà de la Calle i l’enòleg José Luis Pérez.
Ara fa poc més d’un any que els dos autors, xef i fotògraf, van presentar en el del Mercat Central de València el seu segon llibre de cuina i fotografia. A final del 2018 l’organització dels Gourmand els va comunicar que eren finalistes en tres categories.
Més llegit
-
Retencions quilomètriques al 'bypass' per dos accidents, un en cada sentit
-
L'Ajuntament i el port impulsen un gratacel de 108 metres a la Marina de València
-
L’alcalde de Jérica defén la seua innocència i diu que l'han denunciat adults
-
Oratge més estable per als pròxims dies
-
La jutgessa de la dana cita Feijóo el 9 de gener i fixa el cara a cara entre Pradas i Cuenca el 12
-
Un jutjat investiga l'alcalde de Jérica, del PP, per presumpta agressió sexual a dos menors