El millor llibre de cuina del món té segell valencià
‘Unánime, cocina y fotografía’, del xef Bernd Knöller, el fotògraf Xavier Mollà i el periodista Emilio Garrido guanya els Gourmand World Cookbook Awards.
El xef Bernd H. Knöller (del restaurant Riff de València), el fotògraf Xavier Mollà i el periodista Emilio Garrido han guanyat el premi al millor llibre de cuina del món en els Gourmand World Cookbook Awards, que han tingut lloc a Macau (Xina) amb la seua obra Unánime, cocina y fotografía.
El llibre aprofundeix en els plats i fotografies dels autors amb una introducció de cinc llargues entrevistes, al restaurant El Riff, a l’actriu i política Rosana Pastor, la cantant Maria del Mar Bonet, l’escriptora Isabel-Clara Simó, el catedràtic Romà de la Calle i l’enòleg José Luis Pérez.
Ara fa poc més d’un any que els dos autors, xef i fotògraf, van presentar en el del Mercat Central de València el seu segon llibre de cuina i fotografia. A final del 2018 l’organització dels Gourmand els va comunicar que eren finalistes en tres categories.
Més llegit
-
Les fortes tempestes provoquen diversos incendis per llamps i obliguen a desallotjar una festa a Torrent
-
Les devastadores inundacions de Texas deixen ja 52 víctimes mortals, 15 d'elles xiquets
-
Avís groc per temperatures altes, vent i granissades en bona part de la Comunitat Valenciana
-
Vandalitzen la seu del PSPV a València
-
Les arruixades donen una treva, però la calor extrema es manté a la Comunitat Valenciana
-
Dos detinguts per traficar amb una nova droga anomenada Alfa PHIP a València i Alcàsser