À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

L'HLA Alacant acomiada l'any amb derrota

L'equip de Gonzalo García ha perdut 87-91 contra el Guipúscoa després de 19 dies sense jugar per un brot de covid en la plantilla

Simmons, en una acció del partit / HLA Alacant

L'HLA Alacant no ha pogut tancar l'any amb bon sabor de boca. L'equip que entrena Gonzalo García de Vitoria ha caigut contra el Guipúscoa (87-91), penalitzat per un mal últim quart, en la tornada a la competició després de 19 dies d'inactivitat per un brot de covid-19 en la plantilla.

Un 0-7 en els instants finals ha trencat la igualtat del primer quart, que ha finalitzat 20-27 a favor dels visitants. Els bascos han continuat ampliant l'avantatge fins als 11 punts (22-33), però un 22-0 de parcial ha permés als alacantins anar-se'n al descans amb una còmoda renda (46-37).

Amb un tercer quart d'intercanvi de cistelles (67-61), tot s'ha hagut de decidir en l'últim període. Un parcial visitant d'1-25 ha complicat molt les opcions de triomf de l'HLA (68-86), així i tot els de Gonzalo García no s'han rendit, i amb un 16-2 han tornat al partit quan faltava un minut (84-88). Malauradament, la reacció s'ha quedat a mitges i el Guipúscoa s'ha acabat enduent la victòria. Simmons, amb 23 punts, i Van Zegeren, amb 22, han sigut els màxims anotadors locals.

L'any 2022 s'estrenarà al pedro Ferrándiz, amb el partit ajornat de la jornada 12 contra el Granada.