Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

'Pròxima parada' entrevista l'autora de la paròdia viral de la 'neboda' valenciana d'Isabel II

El magazín de la ràdio d'À Punt rep en exclusiva la continuació de l'àudio còmic que detalla com és la monarquia britànica en les distàncies curtes

Imatge amb que s'ha compartit l'àudio de la falsa neboda valenciana de la reina Isabel II / @uelorabut
14 de setembre 2022 - 13:25

En les xarxes socials ha aparegut un àudio còmic d'una senyora que assegura ser la neboda de la reina Isabel II. L'àudio que li envia a la cosina s'ha convertit en una broma viral: "Quan em van avisar que es va posar molt malalta, vaig bullir dues carcasses i dos fetges, ho vaig posar a la recaptera i me'n vaig vindre matant-me. Encara vaig arribar a temps".

L'autora d'aquest àudio torna a la càrrega i ha compartit en exclusiva en Pròxima parada els secrets més íntims de la família reial britànica. "Jo faig un arròs amb fesols i naps i ma tia [Isabel II] ens estrena, en fi, passem un Nadal molt bo ací en ma casa", revela.

Àudio
L'àudio de la 'neboda' d'Isabel II: sobre el Nadal amb la família reial

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Suposadament, des de Balmoral, la protagonista conta com estan sent els últims actes i el recorregut del fèretre de la monarca britànica: "hui anem a Buckingham i demà la duen a Cambridge. Despús-demà la deixen en La Venta de Benifato", i convida a la cosina a fer-li una visita: "Si voleu pujar, ahí està més a prop" perquè per Benidorm, assegura, no passarà.

Àudio
L'àudio de la 'neboda' d'Isabel II: sobre el recorregut de fèretre a La venta de Benifato

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Però a més, bromeja sobre l'herència que rebrà. "Em tocava un bancal ací al poble, però pareix que em quede amb una mà davant i l'altra darrere" i és que ella assegura que Isabel II li havia deixat aquest bancal. Unes declaracions exclusives per a Pròxima Parada, que han desencadenat en rialles.

Àudio
L'àudio de la 'neboda' d'Isabel II: sobre l'herència d'un bancal

Your browser doesn’t support HTML5 audio

El to jocós i el parlar genuí de l'autora d'aquest àudio, que s'ha convertit en una representació com qui conta la mort d'una tia del poble, es va fer viral a través de les xarxes socials de @uelorabut.