39 alumnes de cicles formatius comencen hui les pràctiques en À Punt
Procedents de quinze centres públics i privats de la Comunitat Valenciana, s’incorporen als diferents departaments de la cadena autonòmica, tant a Burjassot com a les delegacions de Castelló i Alacant
Des del 2018, alumnes dels cicles superiors de formació professional relacionats amb el sector audiovisual fan pràctiques en À Punt, en la radiotelevisió valenciana. Enguany, un total de 39 alumnes procedents de 15 centres de la Comunitat Valenciana, públics i privats, s’incorporen als diferents departaments de la cadena autonòmica, tant a Burjassot com a les delegacions de Castelló i Alacant.
Són alumnes dels cicles de Realització, Operador de Càmera, Grafisme i Animació, Producció, So, Il·luminació, Telecomunicacions, Informàtica i Electrònica. Ara completaran l’aprenentatge en À Punt.
L’alumnat enceta hui un període amb 400 hores de pràctiques formatives que finalitzarà el mes de juny. Les 11 xiques i 28 xics s’integren en els departaments d’Informatius, Imatge, Sistemes i Comunicacions, Explotació i Continuïtat i Màrqueting. En cada àrea tindran una persona que tutoritzarà les pràctiques i que guiarà els estudiants en el dia a dia.
El president de la Corporació Audiovisual de la Comunitat Valenciana (CAVSA), Vicente Ordaz, ha donat la benvinguda als alumnes en pràctiques i els ha instat a aprofitar l’oportunitat de formar-se en À Punt, el mitjà de referència a la Comunitat Valenciana que compta amb més mitjans logístics i humans. Així mateix, els ha convidat a “formar part de l’engranatge de la radiotelevisió valenciana amb treball, compromís i esforç, i a aprendre al costat de professionals excepcionals”.
Per la seua banda, Raúl Carbonell, president de l'Associació de Professorat d'Imatge i So de la Comunitat Valenciana, ha destacat que À Punt és la televisió de la proximitat i que cap mitjà ens conta el que passa a la Comunitat Valenciana com ho fa la cadena autonòmica. “Ací podeu aprendre l’ofici i ser grans professionals”, ha assenyalat.
L’alumnat de formació professional prové d’onze centres públics:IES Luis García Berlanga (Sant Joan d’Alacant), IES Veles e Vents (Gandia), IES Henri Matisse (Paterna), IES La Marxadella (Torrent), IES Vila-roja (Almassora), IES Font de Sant Lluís (València), IES Cabanyal (València), IES Massamagrell, CIPFP Misericòrdia (València), CIPFP Mislata i IES Gonzalo Anaya (Xirivella). A estos se’ls afigen quatre privats: Juan Comenius (València); CEU (Alfara del Patriarca); Centre Privat Aula Campus (Burjassot); i Centre Privat Luis Amigó (Godella).
Més llegit
-
Baixen les màximes, puja la humitat i es manté la sensació de basca
-
Educació publica 14.261 llocs vacants que s'oferiran en el pròxim procés d'adjudicació de places docents
-
Educació destina més de 76 milions d’euros per a ajudes de menjador a més de 150.000 alumnes en el curs 2025-2026
-
El València CF inicia la pretemporada
-
Extingit l’incendi en una nau tèxtil de Manises i normalitat a la línia 9 de Metrovalència
-
Espanya arranca l’Eurocopa amb fam de glòria i el títol com a objectiu