Les verdures i el peix congelat desplacen el fresc de la cistella de la compra
L'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor
Amb cada pujada de preus en els aliments, el producte congelat guanya presència en la llista de la compra. En principi, l'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor.
El quilo de lluç congelat es paga a 7,90 euros, el quart de salmó a vora nou euros i el paquet d'ensaladilla russa de quatre racions a 80 cèntims. Si es compara amb el preu del fresc, el quilo de lluç val 20 euros, el quart de salmó és més barat que el congelat, a vora 5 euros i les hortalisses de l'ensaladilla, a uns dos euros:
Amb unes propietats nutritives iguals, un bon sabor i textura se sacrifiquen per un preu millor i l'estalvi de temps, però cal recordar que per a mantindre les propietats dels aliments està prohibit descongelar i tornar a congelar.
Més llegit
-
Entra en vigor este dimarts el registre obligatori per als lloguers turístics de curta duració
-
Feijóo inicia una ronda de contactes amb els socis de Sánchez per a una possible moció de censura
-
Comença la comissió d’investigació de la dana a les Corts
-
L’alcaldessa de València, María José Catalá, celebra l’inici d’unes obres “transformadores” en Pérez Galdós i Giorgeta
-
El veïnat de Museros denuncia inseguretat i insalubritat a causa de l’ocupació de catorze adossats des del 2023
-
Un jove d'Alacant denuncia una agressió homòfoba al centre de la ciutat
Més vist
-
Carles Alberola recorda la Universitat Laboral de Cheste: “Era un paradís”
-
La lluita del Club Sirenas de Catarroja
-
30.06.2025 | Informatiu nit
-
30.06.2025 | Informatiu migdia
-
Carles Alberola recorda la Universitat Laboral de Cheste: “Era un paradís”
-
Últimes operacions per a convertir un barco en vivenda turística a la platja de Sueca (III)
Més escoltat
-
30.06.2025 | Luís Fernández, VIELCA INGENIERÍA
-
30.06.2025 | 90 minuts
-
30.06.2025 | “Fil d’Irene”, el calvari de les dones migrants llatinoamericanes que busquen una nova vida als Estats Units
-
01.07.2025 | Les notícies del migdia
-
30.06.2025 | Queda’t amb El GastroTurista | Binhui Jiang
-
01.07.2025 | Amunt i avall | Quarta Part