Les verdures i el peix congelat desplacen el fresc de la cistella de la compra
L'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor
Amb cada pujada de preus en els aliments, el producte congelat guanya presència en la llista de la compra. En principi, l'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor.
El quilo de lluç congelat es paga a 7,90 euros, el quart de salmó a vora nou euros i el paquet d'ensaladilla russa de quatre racions a 80 cèntims. Si es compara amb el preu del fresc, el quilo de lluç val 20 euros, el quart de salmó és més barat que el congelat, a vora 5 euros i les hortalisses de l'ensaladilla, a uns dos euros:
Amb unes propietats nutritives iguals, un bon sabor i textura se sacrifiquen per un preu millor i l'estalvi de temps, però cal recordar que per a mantindre les propietats dels aliments està prohibit descongelar i tornar a congelar.
Més llegit
-
Mor un motorista en un accident de trànsit a la N-332, a l'altura del Campello
-
Un equip d'À Punt, brutalment agredit per dos ramaders a Alcalà de Xivert
-
L'Aemet va assegurar tres voltes a la Generalitat el dia de la dana que el temporal se n'anava a Conca
-
L'agost més letal a la Comunitat Valenciana per les altes temperatures deixa un estiu de rècord amb 391 morts
-
Un accident a Museros obliga a tallar el carril esquerre de l'A-7 en sentit Alacant
-
Augmenten els ciberatacs a les institucions de la Generalitat
Més vist
-
02.09.2025 | Informatiu migdia | Esports
-
Aperribay: "Li vam dir a Sadiq que no eixiria cedit al València"
-
Així van ser les últimes hores del mercat del València
-
01.09.2025 | A la saca
-
Un mercat de rècord en el Villarreal
-
02.09.2025 | Entrevista LNM Alfredo Hernández, vicedegà del Col·legi d'Economistes de València