Les verdures i el peix congelat desplacen el fresc de la cistella de la compra
L'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor
Amb cada pujada de preus en els aliments, el producte congelat guanya presència en la llista de la compra. En principi, l'aportació nutricional és la mateixa, però la qüestió és si es vol sacrificar la textura i el sabor.
El quilo de lluç congelat es paga a 7,90 euros, el quart de salmó a vora nou euros i el paquet d'ensaladilla russa de quatre racions a 80 cèntims. Si es compara amb el preu del fresc, el quilo de lluç val 20 euros, el quart de salmó és més barat que el congelat, a vora 5 euros i les hortalisses de l'ensaladilla, a uns dos euros:
Amb unes propietats nutritives iguals, un bon sabor i textura se sacrifiquen per un preu millor i l'estalvi de temps, però cal recordar que per a mantindre les propietats dels aliments està prohibit descongelar i tornar a congelar.
Més llegit
-
Diumenge amb pluges molt intenses al litoral de València, en avís roig des de les 12:00 hores
-
Protecció Civil envia un ES-Alert per risc d’inundacions al litoral nord i sud de València
-
València suspén els actes nadalencs, anul·la exàmens i demana ajornar partits per l’alerta roja per pluges
-
L'Aemet eleva a roig l'avís per pluges intenses i tempestes al litoral de València per a este diumenge
-
Pluges generals i molt fortes. AVÍS ROIG ACTIU
-
La Font d'en Carròs, a la Safor, acumula 145 l/m² en les últimes dotze hores
Més vist
Més escoltat
-
13.12.2025 | Fem banda T2
-
12.12.2025 | Carlos Civera presenta '4 historias al piano: las baladas de Chopin'
-
13.12.2025 | Els últims '90 minuts'
-
12.12.2025 | TERRA DE BOUS
-
12.12.2025 | "El més viral", amb Fran Sevilla | L’aplaudit discurs de Nerea Pérez de las Heras en els Premis Ídolo
-
12.12.2025 | Marita Alonso i la 'Venus del Smartphone': l’amor en temps d’aplicacions