Una start-up valenciana posa en marxa el primer servei en línia de plats preparats vegans
Els menús de Vegan Food Club, cuinats a València, arriben a tot Espanya i pròximament, a Portugal
Plats cent per cent vegans preparats amb productes valencians de proximitat que arriben a oficines i cases de tot Espanya. L'start-up valenciana Vegan Food Club ha posat en marxa el primer servei en línia de plats preparats vegans amb menús setmanals i mensuals.
Els plats variats, envasats amb atmosfera modificada, arriben a la clientela sense perdre'n les propietats. Són receptes casolanes per a persones veganes o que simplement volen menjar més sa.
El veganisme és una forma de vida a l'alça i un mercat en creixement. Espanya és un dels 10 països més vegetarians del món, ja que, segons un estudi de la consultora Lantern, a Espanya hi ha vora 4 milions de persones vegetarianes, dos terços de les quals són dones. A més, el mercat dels productes vegans mou vora 5.000 milions d'euros.
Més llegit
-
Tanquen les platges de Daimús, Xeraco i Tavernes de la Valldigna per un bacteri i una a Orihuela per contaminació residual
-
Estos són els dotze festius autonòmics del calendari laboral del 2026
-
Les farmàcies tancaran un dia en juliol per l'impagament de maig per part de l'administració
-
Pacients de la unitat de trastorns de la conducta alimentària de La Fe reclamen tornar a l'hospital, d'on foren desallotjades després de l'incendi
-
Mor un xiquet de dos anys oblidat a l'interior d'un cotxe a Tarragona
-
Moren tres banyistes d'edat avançada a les platges de Gandia, Dénia i Benissa