La millor paella del món es pot tastar al Palmar
El restaurant Bon Aire, al Palmar (València), guanyador del tradicional concurs de paelles, celebrat a Sueca per triar la millor paella del 2018.
El restaurant Bon Aire del Palmar ha sigut el guanyador del tradicional concurs de paelles, que aquest diumenge celebra a Sueca la 58a edició. L'objectiu, triar la millor paella del 2018. Segons l'Ajuntament d'aquesta localitat el fi pedagògic de la trobada és ensenyar com es fa de debò aquest plat.
El jutjat ha valorat el gust, el punt del gra i, molt important, el punt del socarrat. En total 40 participants, la majoria de la Comunitat, però aquest certamen també compta amb la presència internacional de 18 participants de països com ara els EUA, Mèxic, el Japó, Austràlia i el Perú.
L'objectiu global del consurs passa, un any més, per internacionalitzar "l'autèntica paella valenciana" i promocionar la cultura gastronòmica de la Comunitat com un dels seus valors fonamentals. Per la seua banda, l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, ha destacat que aquest concurs "és un dels més famosos i internacionals del sector" i ha ressaltat les set semifinals fetes en set països de quatre continents.
Més llegit
-
L’adolescent ofegat a Bunyol va patir un accident quan feia una activitat supervisada
-
Una família colombiana estudia presentar una denúncia per l'abús policial patit a València
-
Dos germans moren en un accident de moto a l’entrada de València
-
Tres mitjans aeris lluiten contra un incendi amb diversos focus declarat a Tous
-
Del 8 de setembre al 19 de juny: consulta el calendari escolar del curs 2025-2026
-
Nous perills als espais aquàtics valencians després de la dana
-
El millor entrepà tradicional d'Espanya és valencià
-
Sánchez es reunirà este dijous a València amb les tres associacions de víctimes de la dana
-
Salven la vida d’una dona inconscient a Cullera després de l’avís de la seua filla des de l'estranger
-
STEPV i CSO convoquen vaga de tribunals d'oposició el 31 de maig, coincidint amb la prova pràctica de secundària
Més vist
-
Emergències | Capítol 9
-
20.05.2025 | Informatiu nit | L'oratge
-
20.05.2025 | Informatiu nit
-
Zoom | L'apagada
-
20.05.2025 | Atrapa'm si pots
-
20.05.2025 | Grada
-
20.05.2025 | Informatiu migdia
-
20.05.2025 | Bona vesprada, Comunitat Valenciana | Segona part
-
20.05.2025 | Bona vesprada, Comunitat Valenciana | Primera part
-
Sabies que es pot fer vinagre de faves, carabassa i carxofa?
Més escoltat
-
20.05.2025 | Retallades en les Escoles Oficials d’Idiomes
-
20.05.2025 | Línia de fons
-
19.05.2025 | “Fil d’Irene”, Semíramis, la reina que va governar les terres babilòniques
-
20.05.2025 | Les notícies del migdia
-
19.05.2025 | Queda't amb els nostres | Marybel Nilson
-
20.05.2025 | “Protagonistes”, disseny i il·lustració amb consciència
-
20.05.2025 | 90 minuts
-
20.05.2025 | Amunt i avall | Quarta Part
-
20.05.2025 | Queda't amb mi | Tercera Part
-
19.05.2025 | Bernardo Luis, UNEF