Directes
Ara en la televisió
LA FINESTRA ESPORTIVA

Més llegums i menys carn: la proposta del Ministeri de Consum per a dur una dieta sostenible

És la primera vegada que s’inclou l'impacte de la dieta sobre el medi ambient

Racions setmanals recomanades per Consum / Jaume R. Lloret

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) aconsella augmentar la ingesta setmanal de llegums —un mínim de quatre racions— i rebaixar la de carn —un màxim de tres— en un informe sobre recomanacions dietètiques i d'activitat física, que inclou també l'impacte sobre el medi ambient.

És la primera vegada que el Comité Científic de l’AESAN, dependent del Ministeri de Consum, inclou l'impacte de la dieta sobre el medi ambient, tal com ha assenyalat el ministre de Consum, Alberto Garzón, en la presentació d'aquest nou informe. 

Aquest nou model proposa aquesta nova manera d'alimentar-se:

A més de les recomanacions dietètiques, l'informe també planteja unes pautes d'activitat física i les adapta a l'edat: