Una escola d’estiu per a educar els més menuts i menudes en l’alimentació saludable i la sostenibilitat
Al llarg d’una setmana es plantejaran reptes per a fomentar l’alimentació saludable, però també es desenvoluparà l’esperit emprenedor, el treball en equip i la creativitat
El Museu de l’Orxata d’Alboraia acull una escola d’estiu en què educa els més menuts i menudes en conceptes tan importants com la bona alimentació o la sostenibilitat.
Durant aquests dies es plantejaran una sèrie de reptes per a ensenyar-los la importància de portar una alimentació adequada. Per exemple, en una de les activitats s’anima els xiquets i les xiquetes perquè canvien els ingredients d’un gelat per a fer-lo més saludable.
A través de l’alimentació i la innovació també es busca fomentar l’esperit emprenedor, el treball en equip i la creativitat. “Creiem que els xiquets han de jugar un paper molt rellevant en la creació, perquè ells seran els consumidors del futur” assegura Beatriz Jacoste, directora de KM Zero.
En definitiva, es tracta d’una setmana per a donar a les noves generacions les eines necessàries per a afrontar el seu futur d'una manera saludable i sostenible.
Més llegit
-
Els propietaris de cotxes desapareguts per la dana hauran de retornar les ajudes si no es resol la situació abans que acabe l’any
-
Temperatures de 35 °C en un dimecres de setembre de sol, calor i basca
-
Presó provisional per a Pedro 'El Mexicano', l'autor del tiroteig d'Alfafar
-
València suspendrà les classes en centres de zones inundables amb alerta taronja
-
Calp decreta tres dies de dol per la mort de dos xiquetes en accidents tràgics
-
Calor d'estiu
Més vist
Més escoltat
-
16.09.2025 | 90 minuts
-
15.09.2025 | Les notícies del migdia
-
16.09.2025 | Alberto Baño i Pilu Fontan presenten la comèdia ‘Canviarem bolquers segons el BOE’
-
15.09.2025 | 90 minuts
-
16.09.2025 | Cadena de valor T8 | La pujada del salari mitjà
-
16.09.2025 | El Govern anuncia ajudes de fins a 30.000?€ per al lloguer amb opció a compra per a joves