Una escola d’estiu per a educar els més menuts i menudes en l’alimentació saludable i la sostenibilitat
Al llarg d’una setmana es plantejaran reptes per a fomentar l’alimentació saludable, però també es desenvoluparà l’esperit emprenedor, el treball en equip i la creativitat
El Museu de l’Orxata d’Alboraia acull una escola d’estiu en què educa els més menuts i menudes en conceptes tan importants com la bona alimentació o la sostenibilitat.
Durant aquests dies es plantejaran una sèrie de reptes per a ensenyar-los la importància de portar una alimentació adequada. Per exemple, en una de les activitats s’anima els xiquets i les xiquetes perquè canvien els ingredients d’un gelat per a fer-lo més saludable.
A través de l’alimentació i la innovació també es busca fomentar l’esperit emprenedor, el treball en equip i la creativitat. “Creiem que els xiquets han de jugar un paper molt rellevant en la creació, perquè ells seran els consumidors del futur” assegura Beatriz Jacoste, directora de KM Zero.
En definitiva, es tracta d’una setmana per a donar a les noves generacions les eines necessàries per a afrontar el seu futur d'una manera saludable i sostenible.
Més llegit
-
L'assessor de Pradas atribuïx el retard de l'ES-Alert a una discussió entre el cap de bombers i el subdirector d'Emergències
-
L'IPC puja una dècima en octubre a la Comunitat Valenciana fins al 3,5%
-
Vox proposa deixar fora de la renda valenciana d’inclusió els delinqüents, els ocupes i els que denigren les dones i la infància
-
Què canviarà amb la nova llei d'atenció al client: adeu a les telefonades 'spam' i màxim, tres minuts d'espera
-
Consum celebra els cinquanta anys compartint més de 80.000 racions d’un “gran pastís” amb els clients i els treballadors
-
La investidura de Pérez Llorca, pendent de fixar la data mentre el PP encarrila la negociació amb Vox amb total discreció