Arriben tres pasteres en menys de 24 hores a les costes de la Marina
Entre la vintena de migrants hi ha dos xiquets de 2 i 6 anys.
Fins a tres embarcacions amb una vintena de persones migrants han arribat al litoral de les comarques de la Marina en menys de 24 hores. L'última, una pastera que s'ha localitzat a la cala del Moraig, a Benitatxell, amb un nombre de passatgers que encara no s'ha precisat. Durant la nit de dimecres i ja de matinada s'han interceptat altres dues, a Benidorm i Calp, respectivament, amb un total de 17 migrants a bord, segons han informat fonts de Creu Roja.
La pastera que ha arribat a la cala Moraig transportava almenys sis persones, tot i que no s'ha confirmat la xifra exacta. Les han traslladat al port d'Alacant, on han rebut assistència de Creu Roja i les autoritats sanitàries els sotmetran a proves PCR per a descartar casos de Covid-19.
Hores abans, la Guàrdia Civil interceptava altres dues embarcacions al litoral de Benidorm i la cala de la Calalga de Calp amb dèsset migrants, dos dels quals eren xiquets de 2 i 6 anys. Tot el passatge estava aparentment en bon estat i també va ser traslladat al port d'Alacant per a rebre assistència de l'organització humanitària i seguir el protocol de detecció de coronavirus.
Més llegit
-
Martínez Mus estrena la vicepresidència segona, que deixa Gan Pampols, demanant una reunió a la comissionada per a la reconstrucció
-
Convocades les oposicions per a cobrir 1.959 places de mestres, que per primera vegada s'iniciaran al setembre
-
Un accident a la pista de Silla i un altre a l’A-7 col·lapsen les variants de València
-
PP i Vox inicien els contactes per a buscar relleu en la presidència de la Generalitat
-
Carlos Mazón presenta la dimissió com a president de la Generalitat: "Ja no puc més"
-
L'ocupació remunta i marca nou rècord a l'octubre a pesar del repunt lleu de l'atur, amb 742 parats més
Més vist
Més escoltat
-
02.11.2025 | El que ningú els conta del futbol
-
03.11.2025 | 90 minuts
-
03.11.2025 | "El Gastroturista", amb Vicent Gil | Manu Yarza, una de les figures més destacades de la nova generació gastronòmica
-
02.11.2025 | El futbol més nostre
-
03.11.2025 | ContrÀpunt
-
03.11.2025 | La vesprada d'À Punt | Primera Part