Directes
Ara en la televisió
ESPECIAL INFORMATIU
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Unides Podem-EUPV proposa vetar les empreses lligades a la corrupció

El candidat a presidir la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, limitarà els mandats polítics a dos anys.

Unides Podem-EUPV proposa vetar les empreses lligades a la corrupció

El candidat a la presidència de la Generalitat per Unides Podem-Esquerra Unida, Rubén Martínez Dalmau, ha participat aquest dilluns en una trobada amb el veïnat de la Safor. 

Dalmau ha considerat “urgent” posar fi a les clavegueres de l’Estat. En la coalició creuen que és necessari prohibir que l'administració contracte empreses lligades a la corrupció, a més de potenciar l'Agència Valenciana Antifrau i limitar els mandats polítics a dos anys.

El tren de la costa

La candidata d’Unides Podem-EUPV a les Corts per València, Rosa Pérez Garijo, i altres membres de la candidatura, han fet aquest dilluns el recorregut València-Gandia en tren de rodalia per a denunciar que el traçat ferroviari no continua més enllà de la capital de la Safor. 

Pérez Garijo ha anunciat que, si governen, posaran en marxa el tren de la costa, ja que consideren que la connexió entre València i Alacant per la costa és necessària. La candidata també ha afirmat que “és imprescindible” que hi haja una cessió de competències de l’Estat a la Comunitat Valenciana i que només amb Unides Podem-EUPV en el govern autonòmic i central s’emprendran les millores en les infraestructures.