Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

El Tribunal Suprem no investigarà Pablo Casado pel seu màster

El Suprem ha assenyalat que no descarta que s'haguera pogut produir "un tracte de favor a l'aforat".

El president del PP durant un acte a Andalusia / Carrasco Ragel (Efe)

El Tribunal Suprem ha assumit el criteri del fiscal i ha rebutjat investigar el líder del Partit Popular, Pablo Casado, per les suposades irregularitats en el màster que va cursar a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. Tot i això, ha indicat que no es descarta que s'haguera pogut produir "un tracte de favor a l'aforat", però ha matisat que aquesta fet mereix "un altre tipus de consideracions alienes al dret penal".

La sala d'admissions de l'alt tribunal admet íntegrament la tesi de la fiscalia i no aprecia l'existència d'indicis de delicte en Casado, ni tampoc que hi haguera "un acord previ o simultani" amb el responsable del màster, Enrique Álvarez Conde.

Carmen Rodríguez, la magistrada encarregada d'investigar el màster de Pablo Casado a la Universitat Rey Juan Carlos, va imputar per prevaricació administrativa tres companyes de promoció que suposadament van obtindre el diploma en les mateixes condicions que el líder del PP, és a dir, sense assistir a classe o amb moltes assignatures convalidades.