Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Trajèctoria de Toni Cantó en política

El fins ara síndic de Ciutadans ha anunciat que es retira i que tornarà a la carrera d'actor.

Imatge: Toni Cantó eixint de les Corts aquest dimarts / Kai Försterling (EFE)

Toni Cantó abandona la política. La notícia, que es va saber aquest mateix dilluns, torna a sacsar un tauler polític especialment inestable en els últims dies per les decisions preses a la Regió de Múrcia i a la Comunitat de Madrid. Cantó, fins ara síndic de Ciutadans, va arribar a aquesta formació després d’haver militat en UPiD, el grup de Rosa Díez, com a diputat al Congrés. Després de deixar el partit per a militar en Ciutadans, va repetir com a diputat al Congrés.

A la Comunitat Valenciana Toni Cantó ha passat els últims dos anys i dos mesos com a síndic i coordinador autonòmic, un camí que va iniciar de la mà de la formació taronja per a “canviar el tripartit”, en paraules seues. Des d’aleshores, el polític valencià ha protagonitzat moments aspres i contundents contra formacions com Compromís i el PSPV-PSOE a les Corts. Una actitud que, això sí, després va modificar per tal d'adoptar un to més moderat.

Cantó, que es definia fa unes setmanes com a actor i polític, ha assegurat que deixa aquesta última faceta per a continuar la carrera als escenaris. De fet, ha avançat que té dues ofertes de productores damunt de la taula.