Directes
Ara en la televisió
DE MAR I BANCAL

Rebeca Torró i Josefina Bueno es perfilen com a noves conselleres

Les polítiques socialistes sonen com a conselleres de Política Territorial i Universitats

Rebeca Torró i Josefina Bueno, en imatge d'arxiu / À Punt NTC

La fins ara secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Rebeca Torró, i l'exdirectora general d'Universitats, Josefina Bueno, es perfilen com a noves conselleres del govern valencià.

El nom de Josefina Bueno ja havia sonat com a possible recanvi de l'actual consellera d'Innovació, Universitats i Societat Digital, Carolina Pascual, l'eixida de la qual de l'executiu valencià s’ha donat a conéixer aquest divendres a la vesprada.

Per la seua banda, Rebeca Torró —que ocupa la Secretaria Autonòmica d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Consum— ha sigut destituïda del càrrec aquesta vesprada, en una reunió extraordinària del Consell. Per tant, tot apunta que és una de les escollides pel president de la Generalitat, Ximo Puig, per a incorporar-se a l'executiu del Botànic.

A més, en la mateixa reunió, convocada a les 20:00 hores, tal com havia transcendit, han cessat del càrrec la secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, que succeeix Vicent Marzà al capdavant de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

D'aquesta manera, els moviments en el govern valencià ja afecten quatre departaments amb l'adeu Marzà, Pascual i els consellers d'Hisenda, Vicent Soler, i Sanitat, Ana Barceló.