Directes
Ara en la televisió
CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES 2018

Rajoy respondrà a la carta de Torra la setmana que ve

El president del Govern espanyol es mostra obert al diàleg si es produeix "dins dels límits de la Constitució i la llei".

Mariano Rajoy i Román Rodríguez, durant la firma de l'acord pel qual Nueva Canarias recolzarà els Pressupostos Generals de l'Estat / Elvira Urquijo (EFE)

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, respondrà a la carta del president de la Generalitat catalana, Quim Torra, al llarg de la setmana que ve, i li exposarà que està obert al diàleg "dins dels límits de la Constitució i la llei".

Quim Torra va demanar per carta a Rajoy concertar una reunió "demà mateix i sense condicions", proposta que es va fer oficial aquest divendres.

Fonts de Moncloa han explicat que el president està "perfectament obert al diàleg, que és el que ha dit sempre", però dins d'aquests límits.

Per a Rajoy seria possible tractar de pràcticament qualsevol assumpte amb el nou president català excepte "del que no pot ser, que és el que és il·legal". Es tracta, precisen, del mateix esperit que s'ha mantingut fins ara.

Les mateixes fonts no han donat més detalls de la missiva de resposta de Rajoy, i han explicat que si hi ha intenció de veure's, s'intentarà establir una reunió a través dels respectius gabinets, sense que s'haja fixat encara una data.