Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Quim Torra replica que sí que vol una entesa amb Puig

El president de la Generalitat de Catalunya li ha oferit mantindre una reunió.

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, durant una roda de premsa / Efe

El president català Quim Torra ha defensat la bona relació entre els governs català i valencià, i ha proposat a Ximo Puig mantindre una reunió, després d'assegurar que "sí que vol una entesa amb ell".

 

Les declaracions es produeixen arran d'unes paraules del president Puig en dir que els dos governs van millorar la relació després de l'etapa del PP a l'executiu valencià, però també va assegurar que "ara, sembla que qui no vol saber-ne res és el Govern de Catalunya".

 

La rèplica de Torra s'ha fet pública a través de les xarxes socials.

Ximo Puig s'havia referit a la Generalitat de Catalunya durant un acte a Barcelona, en preguntar els periodistes per l'absència de Torra en aquest esdeveniment, la Gran Trobada pel Corredor Mediterrani, en què es van reunir empresaris i polítics que reclamen la construcció d'aquest eix ferroviari.

A més, va afegir que la situació política catalana "és, de vegades, complicada" i que l'executiu valencià vol normalitzar les relacions amb Catalunya, ja que està vinculada estretament a la Comunitat Valenciana i és el seu principal soci comercial.