Directes
Ara en la televisió
NYAS, COCA!
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Puig aposta per urgències 24 hores en els centres de salut i llistes d'espera de menys de 70 dies

El cap del Consell ha reafirmat el “compromís amb la salut mental” i el “rol actiu” de les persones majors

Ximo Puig ha assegurat que en la pròxima legislatura s’impulsarà la sanitat valenciana / PSPV

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat aquest dissabte que “en la pròxima legislatura s’impulsarà la sanitat valenciana amb urgències 24 hores en els centres de salut i amb un límit en les llistes d'espera per a operacions quirúrgiques en setanta dies”.

L’anunci ha tingut lloc durant la clausura dels actes sectorials de sanitat i envelliment del partit durant la qual ha defensat “el projecte per a la majoria que representa el PSPV” i ha apostat per “donar un nou impuls a l'acció del govern per a continuar avançant en la via valenciana de progrés”. 

D'altra banda, Puig ha reafirmat “el compromís amb la salut mental” i ha assegurat que “s’avançarà” en el pla de salut mental de la Generalitat “per a garantir una capitalització en tot el territori”.

Respecte a les persones majors, Puig ha reivindicat el seu “rol actiu en la societat valenciana” i ha avançat que s'instal·laran caixers automàtics en tots els barris per a evitar l’exclusió financera.

En aquest sentit, el cap del Consell ha apostat per “una aliança entre generacions per a avançar des del respecte en una societat per a tots i totes” i ha insistit que “treballarem per a desenvolupar tot el que són les accions d'un envelliment actiu que atac la soledat no desitjada”.

Eleccions 28M