Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El PSPV d'Ontinyent proposarà nova llista municipal després de la renúncia de Jorge Rodríguez

L'agrupació socialista manifesta que encara no tenen cap nom per a encapçalar-la.

L'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i el secretari d'organització del PSPV-PSOE José Muñoz en un acte recent / À Punt NTC

La secretària general del PSPV-PSOE a la província de València, Mercedes Caballero, ha assenyalat aquest dimecres que després de "fer-se a un costat" Jorge Rodríguez serà l'agrupació d'Ontinyent la que propose la llista municipal, i de moment no hi ha un nom per a encapçalar-la.

Caballero ha fet aquestes declaracions després d'anunciar l'alcalde d'Ontinyent la seua marxa del PSPV-PSOE després de l'alçament del secret del sumari del cas Alqueria en el qual figura com a investigat durant la seua etapa com a president de la Diputació de València.

"Jorge Rodríguez s'ha fet a un costat i ha dit que no encapçalarà la llista del PSOE en el municipi d'Ontinyent", ha dit Caballero després d'acudir al costat de la candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, a registrar la candidatura en la Junta Electoral.

A partir d'ací, ha dit, "la llista haurà de fer-la l'agrupació d'Ontinyent, es presentarà i la comissió de llistes de país i federal en donarà el vist i plau. Tindrà de temps fins al 22 d'abril i estem ací, una cosa darrere d'una altra".

Preguntada per si ja tenen algun nom per a encapçalar la candidatura d'Ontinyent, Caballero ha dit que no. "Crec que hem d'esperar un temps i respectar l'agrupació d'Ontinyent, que és la que ha de fer la proposta de la llista", ha afirmat.

la Vall d’Albaida