Directes
Ara en la televisió
SOM DE CASA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

El PP denuncia que Francis Puig i Adell Bover continuen "a la caça de contractes públics de manera impune"

La formació ha criticat que els dos empresaris s'hagen tornat a presentar al mateix concurs d'À Punt pel qual els van acusar de pactar preus.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La portaveu adjunta del Grup Popular a les Corts, Eva Ortiz, ha criticat que Francis Puig, germà del president de la Generalitat, Ximo Puig, i Adell Bover continuen "a la caça de contractes públics de manera impune".

Els populars denuncien que els dos empresaris han ignorat la sanció a la qual s'enfronten, que se sabrà aquest mes, i han tornat a presentar-se al mateix concurs d'À Punt pel qual els van acusar de pactar preus.

Ortiz ha emfasitzat que Francis Puig "va haver de retirar-se" del concurs fa dos anys després que À Punt alertara d'un pacte de preus entre Comunicacions dels Ports, Kriol Produccions i Canal Maestrat.

La portaveu popular ha sol·licitat a À Punt Mèdia que "reconsidere declarar desert el concurs", ja que pensa que TVCS Retransmisiones no té la qualitat i les garanties suficients per a desenvolupar aquest treball. Ortiz ha posat l'accent en el fet que l'empresa no ha obtingut "la meitat dels punts de la fase" i assegura que això fa palesa l'"evident falta de concreció" del projecte presentat.

El PP ha afirmat que demanarà tota la documentació referent a les ajudes públiques concedides a Francis Puig i ha manifestat que "cada dia que passa, les explicacions es fan més necessàries".