Directes
Ara en la televisió
CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES 2018

Pilar Bernabé remarca "l'exemplaritat" de la Guàrdia Civil en la incorporació de les dones al cos

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana destaca la "gran tasca" de l'institut armat durant la festivitat de la patrona, la Mare de Déu del Pilar

Pilar Bernabé, durant l'acte a València amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar / Armando Romero (JCF)

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha destacat la "gran faena" que desenvolupa la Guàrdia Civil en el territori i l'"exemplaritat" del cos quant a la incorporació de la dona. Un fenomen que s'emmarca, ha dit, en l'"aposta decidida" del govern d'Espanya d'impulsar la presència femenina en les forces i cossos de seguretat de l'Estat.

Bernabé, en declaracions als mitjans aquest dimecres durant l'acte celebrat a València amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil, ha destacat l'"esforç" de "visibilització" de la Benemèrita per a "compartir el seu dia amb tota la ciutadania al carrer" perquè "tots els valencians coneguen i compartisquen la gran labor i treball" que duu a terme "per a salvaguardar la llibertat de les persones".

En aquest sentit, la delegada del govern ha posat l'accent en el treball que fa l'institut armat per a incorporar dones al cos. "Les dones som més del 50% de la població i hem d'estar representades en totes les àrees", ha reivindicat.

València