Directes
Ara en la televisió
SOM DE CASA

Pedro Sánchez defensa que el seu projecte polític és a llarg termini

El president del govern espanyol demana a la resta de partits que permeten el tràmit dels pressupostos.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en un acte a Andalusia / Román Ríos (EFE)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha defés aquest diumenge que el PSOE té un projecte polític “per a anys” per a l'estat espanyol i ha demanat a PP i Ciutadans que permeten el tràmit dels pressupostos per al 2019 en el Congrés.

El secretari general del PSOE ha aprofitat la seua participació en la campanya de les eleccions andaluses per a contestar al líder del PP, Pablo Casado, que dissabte va acusar Sánchez d'aguantar en el govern mort com un “zombi”. El president ha volgut deixar clar que el projecte polític socialdemòcrata que té el PSOE per a aquest país és “per a anys” i no per a uns mesos.

Sánchez ha aprofitat l'acte, en el qual també estava la presidenta de la Junta d'Andalusia i candidata a la reelecció, Susana Díaz, per a demanar al PP i a Ciutadans que permeten el tràmit dels pressupostos generals per a l'any que ve i els aproven.

A més, ha fet referència a una pujada del salari mínim interprofessional als 900 euros a partir de l’any que ve. “Que donen suport, perquè un país ric no pot tindre treballadors pobres”, ha indicat Sánchez.