Directes
Ara en la televisió
LA RECEPTA DE L'EQUILIBRI
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

La marca Molt de Gust tracta de potenciar la compra de denominacions d'origen valencianes

La iniciativa representa onze DO, cinc indicacions geogràfiques i quatre begudes espirituoses.

Presentació de la nova marca Molt de Gust / Arxiu

L'expressió valenciana 'molt de gust' és també, a partir d'ara, una marca que engloba els aliments de qualitat diferenciada i d'agricultura ecològica de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta, la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient tractarà de generar una major atracció cap aquests productes agroalimentaris de proximitat.

"Aquesta marca serà un pas més endavant perquè la gent conega tota la qualitat i l'oferta tan variada i tan cuidada que tenim al sector", ha manifestat en declaracions a À Punt NTC la consellera Elena Cebrián.

Aquestes figures de qualitat, reconegudes a escala europea, abasten una àmplia gama de cultius mediterranis, com, per exemple, els caquis i oli d'oliva, i també productes elaborats com és el cas del vi, el cava, els torrons i els embotits. D'altra banda, la marca paraigües reconeix la singularitat dels aliments ecològics valencians, els quals segueixen estàndards més exigents que la producció convencional.

"Volem valorar el gran patrimoni i la diversitat de cultius d'altíssima qualitat, i que es puga reconéixer fàcilment per als consumidors i consumidores", ha destacat, per la seua part, la directora general de Desenvolupament Rural, Maite Chàfer. Concretament, Molt de Gust representa onze denominacions d'origen protegides, cinc indicacions geogràfiques i quatre begudes espirituoses.