Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Julia Llopis dimiteix i deixa l’acta del PP en l’Ajuntament d’Alacant després d’anar a un acte de Vox

A la regidora la substituirà Antonio Peral en Acció Social i Família i Mari Carmen de España, en Educació i Sanitat, i Ocupació i Foment

L'exregidora d'Educació i Acció Social a l'Ajuntament d'Alacant Julia Llopis en una imatge d'arxiu / Ajuntament d'Alacant

A Alacant, la fins ara regidora d'Acció Social i Educació, la popular Julia Llopis, ha dimitit i ha renunciat a l'acta d’edil del Partit Popular.

La decisió s'ha anunciat després que s’ha fet públic que dissabte passat va assistir a l’acte de Vox a Alacant. Llopis podria ser ara candidata d'aquesta formació per a les Corts, un extrem que la formació d'extrema dreta no ha confirmat.

Aquest dilluns, dos dies després, Llopis ha presentat l’escrit pel qual renuncia a l’acta de regidora del PP, segons ha informat l'Ajuntament, que no ha precisat cap motiu per a l'eixida. Fa quatre anys va ser la número 3 en la llista municipal del PP, però de cara a les pròximes eleccions havia quedat completament exclosa de la candidatura dels populars. 

l’Ajuntament també ha informat, en un decret signat per l’alcalde, Luis Barcala, que les àrees que eren competència de Llopis passaran ara als regidors Antonio Peral i Mari Carmen de España. Concretament, Peral afegirà Acció Social i Família a les que ja tenia delegades de Presidència, Innovació i Coordinació de Projectes, mentre que De España se situarà al davant d’Educació i Sanitat, a més de les competències d’Ocupació i Foment. La regidora també assumirà la Presidència de l’Organisme Autònom del Patronat Municipal d’Educació Infantil, que fins ara també ostentava Llopis. 

El lloc de Llopis com a regidora l’ocuparia Crstina García, que va ser la número deu dels populars en les eleccions municipals del 2019, encara que aquesta tramitació haurà de passar prèviament per la Junta Electoral Central. 

l’Alacantí