Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Així ha sigut la jornada de reflexió dels candidats a la presidència de la Generalitat

Dia de descans, dinars familiars i passejos a l'aire lliure marquen la jornada de reflexió prèvia al 28M

Els candidats a la Generalitat aprofiten la jornada de reflexió per a descansar, dinar amb la família o passejar a l'aire lliure / À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
27 de maig 2023 - 07:00 Actualitzat: 27 de maig 2023 - 14:37

El merescut descans, la família i les activitats a l'aire lliure protagonitzen aquest dissabte la jornada de reflexió dels sis principals candidats que es disputen la presidència de la Generalitat aquest diumenge. 

L'actual cap del Consell i candidat a la reelecció pel PSPV, Ximo Puig, viatjarà a Morella (Ports) per a descansar envoltat de la seua gent, després d'un recorregut que ha començat amb un desdejuni aquest matí a Alacant, visitant apoderats i agrupacions del partit en diferents punts del territori. Diumenge, a les nou del matí, votarà a l'oficina de turisme de la localitat, però no podrà votar-se a ell mateix perquè ha preferit encapçalar la llista per València.

Les compres han ocupat les primeres hores del dia de reflexió del candidat popular, Carlos Mazón, que ha recuperat el costum d'anar al Mercat Central de la ciutat acompanyat de la seua mare. Diumenge a les 09:30 hores votarà al col·legi la Condomina d'Alacant.

Joan Baldoví, el candidat a la presidència per Compromís, ha començat la jornada de reflexió tranquil·la, pedalejant pels camps d'arròs de Sueca (Ribera Baixa), la seua localitat. Després celebrarà el primer aniversari de la seua neta. Baldoví votarà demà a les 11:30 al col·legi Cervantes de Sueca.

També acompanyada de la seua família, Mamen Peris, la candidata de Ciutadans, ha desdejunat a vora mar i ha passejat per Port Saplatja, a Alboraia (Horta Nord). En acabant, dinarà amb els seus fills i espera una vesprada tranquil·la "mirant una pel·lícula". Diumenge, entre les deu i les onze del matí, depositarà la seua papereta al col·legi Port Saplatja.

El candidat de Vox, Carlos Flores, ha assegurat que dedicarà el dia de reflexió a les tasques domèstiques, com la planxa, posar llavadores o endreçar la casa. Flores votarà diumenge a les 09:30 hores al col·legi San José de la Montaña de València.

Un altre candidat que aprofitarà per a descansar serà Héctor Illueca, presidenciable per UP-EU, que ha dedicat temps per a passejar amb la seua gossa i que dinarà a casa en família. L'endemà votarà al col·legi Salesians de València.

Eleccions 28M