Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

La Generalitat demana al Ministeri de Justícia 15 jutjats nous

Gabriela Bravo ha sol·licitat la posada en marxa dels jutjats de Carlet, Gandia, Quart de Poblet, Dénia i Torrevella, suspesos des del 2011.

Reunió de la consellera al Ministeri de Justícia / Europa Press

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha sol·licitat al govern espanyol la creació de 15 jutjats nous i la posada en marxa de cinc més que van quedar suspesos al juny del 2011. Aquests són els de Carlet, Gandia, Quart de Poblet, Dénia i Torrevella.

Així ho ha plantejat Bravo en la seua reunió amb el secretari d'Estat de Justícia, Manuel Jesús Dolz Lago, a qui ha traslladat també la necessitat de crear sis places de magistrat o magistrada per a reforçar les audiències provincials de Castelló, València i Alacant, així com la creació d’un jutjat degà en exclusiva per a Alacant.

La consellera de Justícia ha assegurat que “en el Ministeri són perfectament conscients que fan falta més òrgans judicials a la Comunitat Valenciana”.

Tribunals de violència sobre la dona

D'altra banda, Bravo ha anunciat que el seu departament farà un estudi per a determinar quina és la càrrega de treball dels tribunals exclusius de violència sobre la dona.