Directes
Ara en la televisió
DE MAR I BANCAL

Correa presenta una queixa en l'Audiència Nacional contra Camps per insultar-lo greument

Relata un "desagradable incident protagonitzat" per l'expresident de la Generalitat el passat 31 de gener a l'eixida d'una de les sessions del juí

Correa arribant a l'Audiència Nacional / Alejandro Martínez Vélez (Europa Press)

El líder de la trama Gürtel, Francisco Correa, ha presentat una queixa davant de la sala penal de l'Audiència Nacional pels insults i les acusacions suposadament abocats per l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, a l'eixida del juí per les presumptes irregularitats en l'adjudicació a Orange Market, una de les empreses del grup.

En un escrit d'aquest dilluns la defensa de Correa relata el "desagradable incident protagonitzat" per Camps el passat 31 de gener a l'eixida d'una de les sessions de la vista oral que s'està seguint a la seu de l'Audiència Nacional a San Fernando de Henares.

"A l'entrada de la sala de juís, molt alterat, [Camps] es va dirigir al meu demandant insultant-lo i increpant-lo. En concret el senyor Camps li va dir 'fill de puta' i li va recriminar haver mentit en la seua declaració", relata el seu lletrat.

A més, la seua representació assegura que a aquest "incident se suma, tot seguit, a la intervenció del senyor Camps en un programa de televisió de la cadena 13TV" en la qual assenyala que Correa ha aconseguit un pacte amb la Fiscalia Anticorrupció "per a acusar-lo a canvi d'obtindre el tercer grau penitenciari".

"Aquesta afirmació, al nostre entendre calumniosa per als representants del Ministeri Públic i per al meu client, és absolutament falsa. El senyor Camps ha de saber que mai des de la Fiscalia s'ha traslladat al meu representat o als seus lletrats cap indicació ni contra el senyor Camps, ni contra ningú, ni en aquesta peça ni en cap altra de les peces Gürtel", apunta l'escrit.