Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

La Comunitat Valenciana incrementa en 77 milions els fons dirigits a FP

Disposarà de 307 milions d'euros per a polítiques actives de treball, el que suposa 93 milions més que durant 2020

Climent, aquest dimecres, en la conferència sectorial de treball / Conselleria d'Economia Sostenible

La Comunitat Valenciana tindrà enguany 307 milions d'euros per a polítiques actives de treball, això són 93 milions més que durant 2020, segons ha anunciat la Conselleria d'Economia Sostenible. Així s'ha decidit en les conferència sectorials, la d'ocupació i assumptes laborals i la de la SC i formació professional per a l'ocupació presidides per les ministres Yolanda Díaz i Isabel Celaá respectivament i en les quals ha participat el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent. Aquest increment es veurà reflectit fonamentalment en les accions de formació professional per a l'ocupació, que rebran 77 milions d'euros més que en 2020.

“Aquest pressupost ens permetrà donar un impuls important a la formació professional per a l'ocupació”, ha declarat Rafa Climent que ha explicat que des de Labora es vol potenciar la formació per a modular el canvi de model productiu en el nostre teixit empresarial. Labora ha posat en marxa vora 900 cursos de formació gratuïts per a persones desocupades. Així mateix, s'han subvencionat cursos de tallers d'ocupació i Et Formem que permeten que persones desocupades es formen alhora que reben un salari.

L'increment de fons, igualment, permetrà al Consell potenciar el servei d'orientació per a l'ocupació amb més professionals per a atendre de manera personalitzada les persones desocupades. De la mateixa manera, s'incrementarà el nombre de prospectores, que atenen les necessitats de les empreses en ocupació, entre altres.