Directes
Ara en la televisió
TUPPER CLUB

Carrasco i Clemente criden a la unitat del PPCV després de la victòria de Casado

La presidenta del PP a Castelló de la Plana i el senador asseguren que el partit ix reforçat.

Carrasco i Clemente criden a la unitat del PPCV després de la victòria de Casado

El representants del Partit Popular de la Comunitat Valenciana donaran tot el suport al nou president electe del partit, Pablo Casado. Així ho han demostrat a Les notícies del matí en la ràdio d’À Punt tant la portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, que ara formará part de l’executiva nacional, com el membre de la gestora del partit, Antonio Clemente, que havia mostrat suport a la candidatura de Soraya Sáenz de Santamaría. 

Begoña Carrasco ha assegurat que l’èxit de Pablo Casado ve d'haver tornat la il·lusió i haver proposat un futur per al partit. La política de Castelló s’ha mostrat satisfeta amb el resultat, ja que ha manifestat que, amb esta elecció, “el PP es renovarà i aconseguirà que els militants es tornen a sentir orgullosos”. 

D’aquesta manera, Carrasco ha afirmat que, una volta acabat el procés electoral, la cúpula tant a nivell provincial com regional tenen el mateix suport que abans, independentment de qui s'haja votat. A més, ha constatat que no hi haurà divisions i les llistes continuaran integrant  tots els membres del partit. 

D’altra banda, Clemente s’ha mostrat satisfet amb el procés i ha assegurat que, gràcies a l’elecció de Casado, “el PP ix reforçat”. A més, creu que tant l’equip del nou president electe com de Sáenz de Santamaría, s’integraran en una llista única. “Confie en el guanyador i en el saber fer de la persona que ha quedat en segon lloc”, ha afegit.

A més, Clemente ha valorat la situació de la Comunitat i ha afirmat que Pablo Casado i la presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, treballaran conjuntament de cara a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals. “No ens podem permetre el luxe de quatre anys més de govern de Compromís i PSPV”, ha declarat.