Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Carlos Mazón presenta la que qualifica com la foto de "l'equip del canvi"

El PPCV escenifica a València la candidatura completa del partit en les eleccions autonòmiques del 28M

Foto de família del PPCV per a les eleccions del 28 de maig / PPCV

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha presentat aquesta vesprada el seu “equip del canvi” que forma la candidatura del PPCV a les eleccions autonòmiques del 28M. L’acte ha tingut lloc aquest dijous de vesprada a la plaça de la Mare de Déu amb la tradicional foto de família tres setmanes abans de començar la campanya electoral.

El president del PPCV ha assenyalat que aquestes "són les eleccions del canvi en la Comunitat" i que el PP es presenta "amb un equip de dones i homes amb ganes de canvi", perquè "la Comunitat Valenciana és el motor del canvi a Espanya". Mazón ha defensat que la Comunitat necessita "un canvi enfront de la humiliació, un canvi enfront d’agenollar-se, enfront del menysteniment de Pedro Sánchez, del PSOE i de Ximo Puig".

En aquesta línia, ha tornat a criticar que el de Puig és "el govern més car de la història de la Comunitat", mentre "80.000 valencians estan esperant una operació quirúrgica, més de 20.000 joves esperen el bo de lloguer, 1,5 milions està en risc de pobresa i 2,5 milions no obté cita amb el metge de capçalera".

Al seu entendre, "els preus no paren de pujar, els rebuts de la hipoteca, del gas, de la llum, de l'electricitat, i sobretot dels aliments ja són inassumibles i el govern més car de la història no fa res per evitar-ho". "El projecte que liderem ve a proposar la major rebaixa d'impostos d'Espanya, 10.000 habitatges protegits en la Comunitat, l'educació lliure i gratuïta i universal de zero a tres anys", ha defensat.

Així mateix, ha apostat per "blindar el pressupost de la sanitat pública, eliminar la despesa política innecessària, considerar l'habitatge com un dret social i amb absolut respecte a la Constitució, a l'Estatut d’Autonomia i als senyals d'identitat valencianes".

València Eleccions 28M