Directes
Ara en la televisió
CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES 2018

Les candidatures municipals presenten els seus programes en el sisé dia de campanya

Els candidats de les diferents formacions han presentat les seues propostes sobre economia, innovació i sostenibilitat

VÍDEO | Les candidatures municipals presenten els seus programes en el sisé dia de campanya

Els populars han fet parada a la Plana Baixa, on la presidenta del partit a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha volgut acompanyar el candidat del seu partit a l'alcaldia, Juan Fuster. Fuster ha presentat un programa que incidix en la defensa del teixit empresarial local.

Compromís també ha fet parada a Borriana, on el candidat a l'alcaldia, Vicent Granel, ha presentat el programa acompanyat de la portaveu de Compromís, Mónica Oltra, i el candidat de la formació al Parlament Europeu, Jordi Sebastià.

La candidata del PSPV a alcaldessa de València, Sandra Gómez, ha participat aquest dimecres en un acte electoral amb empresaris i sindicats, acompanyada per la ministra d'Hisenda en funcions, María Jesús Montero, i el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig.

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de València, Fernando Giner, s'ha reunit hui amb els representants dels col·legis professionals per a explicar-los quines són les seues propostes.

El candidat a l'alcaldia de Mutxamel per Podem, Borja Iborra, ha fet campanya aquest dimecres al mercat d’aquesta localitat de l'Alacantí, on ha contat al veïnat i als comerciants les propostes per a complir el lema del seu programa electoral, "El poble que podem ser".