Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Arxivada la querella de Ribera Salud contra el metge que els va comparar amb els nazis

L'Audiència Provincial de València considera que els comentaris de Carlos Mayordomo no són injuriosos.

Façana de l'hospital d'Alzira

La justícia colpeja de nou Ribera Salud. L'Audiència Provincial de València ha arxivat la querella que la societat que dirigix Alberto de Rosa havia interposat contra el metge assessor en el procés de reversió del Model Alzira, Carlos Mayordomo, per injúries i calúmnies.

El facultatiu els va comparar amb la propaganda nazi de Goebbles durant una reunió de la Plataforma de la Sanitat Pública de la Ribera celebrada a l'Ajuntament d'Alzira. Carlos Mayordomo va assegurar que l'empresa que gestionava l'Hospital de la Ribera d'Alzira "segueix una estratègia de mentir, de mitges veritats i una estratègia d'aparell de propaganda". A més, va afegir que "no havia vist mai un aparell propagandístic tan potent des de Goebbles en l'època de Hitler".

Segons la sentència, que és ferma, els comentaris de Mayordomo no es poden considerar injuriosos i calumniosos pel context de debat polític i de dialèctica on es van fer. L'advocada del querellat, Lola Lloret, explica que la sentència ho entén així perquè "no es dolenta per a l'empresa i pot seguir treballant sense sentir-se afectada".

Ribera Salud gestionava l'Hospital de la Ribera a Alzira fins al 31 de març, data en què el centre va passar a ser de gestió pública.

la Ribera Alta