Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Ábalos denúncia que pateix assetjament des que ha eixit del govern

Assegura que hi ha un "individu" que l'assetja i fa fotos de "tot" el que fa perquè considera que tindre imatges de l'exministre és "un trofeu"

José Luis Ábalos en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

L'exministre de Transports i exsecretari d'Organització del PSOE José Luis Ábalos ha denunciat aquest dijous que pateix assetjament, malgrat ja no formar part del ministeri després del seu cessament en la crisi de govern del juliol passat.

En una entrevista en Onda Cero, Ábalos ha assegurat que hi ha un "individu" que l'assetja i fa fotos de "tot" el que fa perquè considera que tindre imatges de l'exministre és "un trofeu".

L'exministre ha dit que sap per què l'estan assetjant: "En alguns casos per defensa desesperada davant demandes i la situació en què es troba algun". Sobre la identitat de l'individu, Ábalos ha assenyalat que "l'important és qui finança" aquest assetjament i que s'està gastant diners en això. "Hi ha a qui no li agrada pagar impostos, però en això inverteix amb gust", ha afirmat sense donar més explicacions sobre l'assumpte.

Ábalos ha explicat que anà a menjar amb la filla i que "aquest individu" el va fotografiar per a inventar-se que havia tingut una reunió amb un empresari. "Acaba fastiguejant aquest assetjament permanent on es retrata els fills sense cap pudor i s'inventen històries", ha insistit.

Finalment, ha criticat que l'assetjament als polítics estiga "tan tolerat", alhora que ha assegurat que és "insuportable".