UGT insta la direcció de Ford a negociar un ERTO per a tota la factoria davant de la falta d'estabilitat
El sindicat es pregunta si el plantejament de la companyia garanteix l'estabilitat per a 2019.
El sindicat UGT en Ford Almussafes ha assegurat que prefereix negociar un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) en les mateixes condicions per al conjunt de la factoria que avançar vacances col·lectives dels empleats de producció de vehicles.
La direcció de Ford Almussafes va plantejar als sindicats un ERTO de 13 dies entre els mesos de novembre i gener en la planta de motors, mentre que per a la planta de vehicles va proposar parar la producció durant nou dies, a costa de les vacances dels treballadors.
Sobre aquest tema, la secció sindical d'UGT a Almussafes es pregunta si el plantejament de la companyia, que segons ells qüestiona el model de negociació desenvolupat en la fàbrica durant una dècada, garanteix l'estabilitat per a 2019.
Així mateix, UGT demana que es declaren com a jornades industrials, en lloc de com a parades, els dies 10, 11 i 31 d'aquest mes per als torns diürns i 9, 10 i 18 per al torn de nit.
Més llegit
-
Almussafes registra un sisme de magnitud 2,7 i Silla dos més, de magnitud 2,1 i 1,9, respectivament
-
Condemnats a 20 i 12 anys de presó dos dels quatre acusats d’abús sexual a una menor a la Vall d’Albaida
-
Laura Morell, sobre la llei Bolaños: “La reforma només pretén el control des de dins del poder judicial”
-
Els senyals de trànsit s'adapten als nous temps
-
Detingut un professor per fer-se passar per un menor en xarxes i demanar fotos sexuals a una xiqueta
-
Qui, quant i com acollir-se a les noves tarifes del transport públic que entren en vigor este dimarts?
Més vist
Més escoltat
-
30.06.2025 | Luís Fernández, VIELCA INGENIERÍA
-
30.06.2025 | 90 minuts
-
30.06.2025 | A poqueta nit | Primera Part
-
30.06.2025 | “Fil d’Irene”, el calvari de les dones migrants llatinoamericanes que busquen una nova vida als Estats Units
-
01.07.2025 | Les notícies del migdia
-
30.06.2025 | Queda’t amb El GastroTurista | Binhui Jiang