Huit xefs elaboren un menú a Sogorb per a reivindicar productes de les comarques del nord
8 Xefs 8 Plats reuneix els millors cuiners de la província de Castelló per a celebrar el huité Sopar Exclusiu.
La iniciativa 8 Xefs 8 Plats celebra el huité Sopar Exclusiu a Sogorb, en commemoració dels huit anys de l'Hotel Martín el Humano. La cita reuneix els millors xefs dels restaurants de la província perquè preparen un menú que reivindica els productes de les huit comarques que configuren la província de Castelló.
En el sopar col·laboraran dos cuiners guardonats amb Estrela Michelin. D'una banda, Rafa Soler, d'Audrey's Restaurant, de Calp, i d'una altra, Miguel Barrera, de Cal Paradís, de la Vall d'Alba.
Ells seran els qui prepararan els dos aperitius que se serviran a taula, ja que Soler prepararà el seu calder mariner de barca i Barrera recrearà un plat de terra ferma amb botifarra, cansalada i pésols.
Després, tota una sèrie de cuiners, rebosters i sommeliers faran les delícies dels comensals des de les 20:00 hores.
Més llegit
-
La Generalitat destinarà 163 milions d’euros per a mantindre l’educació gratuïta de 0 a 3 anys el curs que ve amb ajudes entre 300 i 460 euros
-
Mor un home de 71 anys ofegat en una piscina a Massamagrell
-
El PP del Parlament Europeu anuncia que alçarà el veto al debat sobre la dana a l'Eurocambra
-
La presidenta dels biòlegs: “No és una solució centrar-nos només en la construcció d’infraestructures, hem d’anar a les causes”
-
Reallotjar el veïnat de zones inundables i reduir obra d'asfalt: consells dels biòlegs després de la dana
-
Pugen el cel del Misteri d’Elx a la basílica de Santa Maria
Més vist
Més escoltat
-
14.07.2025 | Nova edició de l’Expedició Juvenil Cavanilles per la comarca de la Serrania
-
15.07.2025 | València Port Horitzó 2030; El port, motor sostenible al mediterrani
-
15.07.2025 | Les notícies del migdia
-
15.07.2025 | Amunt i avall | Quarta Part
-
13.07.2025 | Les notícies de migdia cap de setmana
-
13.07.2025 | Fora de cobertura