Huit xefs elaboren un menú a Sogorb per a reivindicar productes de les comarques del nord
8 Xefs 8 Plats reuneix els millors cuiners de la província de Castelló per a celebrar el huité Sopar Exclusiu.
La iniciativa 8 Xefs 8 Plats celebra el huité Sopar Exclusiu a Sogorb, en commemoració dels huit anys de l'Hotel Martín el Humano. La cita reuneix els millors xefs dels restaurants de la província perquè preparen un menú que reivindica els productes de les huit comarques que configuren la província de Castelló.
En el sopar col·laboraran dos cuiners guardonats amb Estrela Michelin. D'una banda, Rafa Soler, d'Audrey's Restaurant, de Calp, i d'una altra, Miguel Barrera, de Cal Paradís, de la Vall d'Alba.
Ells seran els qui prepararan els dos aperitius que se serviran a taula, ja que Soler prepararà el seu calder mariner de barca i Barrera recrearà un plat de terra ferma amb botifarra, cansalada i pésols.
Després, tota una sèrie de cuiners, rebosters i sommeliers faran les delícies dels comensals des de les 20:00 hores.
Més llegit
-
Un informe de la CGT advertix que la Generalitat coneixia el desbordament del Poio des de primera hora de la vesprada
-
Mercadona acorda l’adquisició de Logifruit, amb 1.600 empleats, per a integrar la gestió d’envasos reutilitzables
-
Les pluges intenses provoquen inundacions puntuals a l’Horta Sud i la Ribera
-
Educació anuncia un decret per a reforçar l'autoritat del professorat a les aules
-
Últimes precipitacions de la segona borrasca de la setmana
-
Reobrin el pont del mas de Sabater de Picassent després de la reconstrucció pels danys de la dana