Directes
Ara en la televisió
CARTES EN JOC

Elx celebra el seu dotzé concurs de cuina creativa amb magrana mollar d'Elx

Ha guanyat el plat d’ànec madurat amb pa de magrana, de Rodri i Bea Fenández, cuiners de Logronyo

Ànec madurat amb pa de magrana: el plat guanyador del concurs de cuina creativa amb magrana mollar d'Elx / À Punt NTC

Tradicionalment, la magrana la consumim com a fruita, però les seues possibilitats són infinites i una bona mostra és el dotzé concurs de magrana mollar d'Elx (Baix Vinalopó).

Quatre finalistes de diferents punts d’Espanya han competit pel millor plat amb unes propostes molt variades: arròs amb magrana i abadejo, ànec madurat amb pa de magrana, crema de carabassa, magrana i pesto, i un pastís de formatge de magrana.

El jurat, presidit per l'estrela Michelin Susi Díaz, s’ha encarregat de triar el millor plat valorant creativitat i presentació, però, sobretot, que el plat faça sabor de magrana i que aquesta siga l’ingredient principal. 

Basant-se en aquests criteris, finalment han decidit atorgar el premi al plat d’ànec madurat amb pa de magrana que han elaborat de Rodri i Bea Fernández, de Logronyo (Rioja), que han assegurat a À Punt que, malgrat que la seua participació ha sigut molt precipitada i s’hi han hagut d’esforçar molt, el premi ha merescut molt la pena.

el Baix Vinalopó Gastronomia