Elx celebra el seu dotzé concurs de cuina creativa amb magrana mollar d'Elx
Ha guanyat el plat d’ànec madurat amb pa de magrana, de Rodri i Bea Fenández, cuiners de Logronyo
Tradicionalment, la magrana la consumim com a fruita, però les seues possibilitats són infinites i una bona mostra és el dotzé concurs de magrana mollar d'Elx (Baix Vinalopó).
Quatre finalistes de diferents punts d’Espanya han competit pel millor plat amb unes propostes molt variades: arròs amb magrana i abadejo, ànec madurat amb pa de magrana, crema de carabassa, magrana i pesto, i un pastís de formatge de magrana.
El jurat, presidit per l'estrela Michelin Susi Díaz, s’ha encarregat de triar el millor plat valorant creativitat i presentació, però, sobretot, que el plat faça sabor de magrana i que aquesta siga l’ingredient principal.
Basant-se en aquests criteris, finalment han decidit atorgar el premi al plat d’ànec madurat amb pa de magrana que han elaborat de Rodri i Bea Fernández, de Logronyo (Rioja), que han assegurat a À Punt que, malgrat que la seua participació ha sigut molt precipitada i s’hi han hagut d’esforçar molt, el premi ha merescut molt la pena.
Més llegit
-
Mor ofegat un xiquet de 2 anys en una piscina privada a Aspe
-
Com es fa... 'Fora de cobertura'
-
Un corredor de Puçol ferit per una cornada i un de Moixent amb traumatisme en el sèptim 'encierro' dels Sanfermines
-
Cinc persones ferides i un detingut en una nova nit d'enfrontaments a Torre Pacheco
-
Ruth Merino: "La comissió bilateral de hui és un pas més de l'independentisme cap a l'objectiu de trencar el sistema de solidaritat"
-
La jove ferida per fulguració a la Marina de València rep l’alta hospitalària