Les coques de Sant Joan cobren protagonisme
Aquesta delícia tradicional de Catalunya s'ha adaptat a la gastronomia valenciana
El gremi de Forners i Pastissers de València ha llançat una campanya per segon any consecutiu per a promocionar les coques típiques de Sant Joan i reivindicar el seu caràcter artesanal. Aquesta promoció ha cobrat molt de protagonisme en un any marcat per la pandèmia de Covid-19.
Les coques, provinents originalment de la gastronomia catalana, s'han adaptat a les tradicions culinàries de la Comunitat Valenciana. Els professionals del gremi volen fer valdre aquest plat i recuperar el seu protagonisme amb varietats com la de carabassa, de fruita natural i les salades. Els forners conviden la ciutadania a acostar-se a la seua pastisseria de barri i comprar una d'aquestes delícies gastronòmiques.
Més llegit
-
L'avi dels menors desapareguts a Indonèsia: "La probabilitat de trobar-los vius és poca"
-
La família de les víctimes del naufragi a Indonèsia demana prudència i evitar especulacions
-
L'Ajuntament de València suspén Expojove i totes les activitats municipals a l'aire lliure este diumenge
-
Compte arrere per a adquirir la balisa V-16, obligatòria a partir del 2026
-
Quatre valencians desapareguts en naufragar una embarcació turística a Indonèsia
-
L’últim cap de setmana de l’any estarà marcat per la pluja i l’oratge inestable