Les coques de Sant Joan cobren protagonisme
Aquesta delícia tradicional de Catalunya s'ha adaptat a la gastronomia valenciana
El gremi de Forners i Pastissers de València ha llançat una campanya per segon any consecutiu per a promocionar les coques típiques de Sant Joan i reivindicar el seu caràcter artesanal. Aquesta promoció ha cobrat molt de protagonisme en un any marcat per la pandèmia de Covid-19.
Les coques, provinents originalment de la gastronomia catalana, s'han adaptat a les tradicions culinàries de la Comunitat Valenciana. Els professionals del gremi volen fer valdre aquest plat i recuperar el seu protagonisme amb varietats com la de carabassa, de fruita natural i les salades. Els forners conviden la ciutadania a acostar-se a la seua pastisseria de barri i comprar una d'aquestes delícies gastronòmiques.
Més llegit
-
La Guàrdia Civil no descarta l'aparició de més cadàvers després dels cinc trobats en aigües de Sagunt, Cullera i Castelló de la Plana
-
Avís especial per dana dissabte al nord de Castelló i València, amb possibles tronades fortes i graníssol
-
La Generalitat activa un pla de xoc per frenar la superpoblació de senglars, que afecta el 80% dels municipis i causa 800 accidents a l’any
-
Els estudis de matemàtiques i de medicina, els que tenen les notes d’accés més altes
-
Avisos per tempestes molt fortes dissabte
-
Reobri al bany la platja de les Fonts, a Alcossebre, després de confirmar que l'aigua és apta