Les coques de Sant Joan cobren protagonisme
Aquesta delícia tradicional de Catalunya s'ha adaptat a la gastronomia valenciana
El gremi de Forners i Pastissers de València ha llançat una campanya per segon any consecutiu per a promocionar les coques típiques de Sant Joan i reivindicar el seu caràcter artesanal. Aquesta promoció ha cobrat molt de protagonisme en un any marcat per la pandèmia de Covid-19.
Les coques, provinents originalment de la gastronomia catalana, s'han adaptat a les tradicions culinàries de la Comunitat Valenciana. Els professionals del gremi volen fer valdre aquest plat i recuperar el seu protagonisme amb varietats com la de carabassa, de fruita natural i les salades. Els forners conviden la ciutadania a acostar-se a la seua pastisseria de barri i comprar una d'aquestes delícies gastronòmiques.
Més llegit
-
L'N-332, tallada en els dos sentits a Gandia, pel xoc d'una grua contra un pont, que haurà de ser demolit
-
À Punt oferix a la jutgessa els bruts de càmera de la dana i els entregarà quan els requerisquen
-
Dijous assolellat amb temperatures inusualment altes a l'interior
-
Quatre dies més de calor
-
Pedro Sánchez anuncia una llei per a baixar ràtios i hores lectives del professorat
-
Condemnen l'antic capellà de Biar a un any i mig de presó per agressió sexual a una menor