Comencen les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló
Fins a l’1 de novembre es podrà gaudir de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera en 24 restaurants i bars
Benicarló (Baix Maestrat) ja ho té tot enllestit per a celebrar les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja, una aposta per a posar en relleu la gastronomia de la zona i la pesca artesana del polp.
Fins a l'1 de novembre, els restauradors i restauradores de la ciutat despleguen tota la seua creativitat per a sublimar el producte i atraure els més gormands. Aquest dijous a la nit, al Magatzem de la Mar, han donat el tret d'eixida amb una proposta gastronòmica d'alt nivell a preus populars.
Veïnat i visitants han fet un tast de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera benicarlanda dels 24 restaurants i bars que participaran en aquesta nova edició.
Enguany les jornades comptaran amb una oferta molt variada amb propostes tradicionals, però també d'avantguarda, totes elles marcades pel sabor de mar.
Més llegit
-
Un tècnic de telecomunicacions constata que a les 18:09 hores va avisar que s'enviaria el missatge ES-Alert
-
Avís groc per temperatures altes, vent i granissades en bona part de la Comunitat Valenciana
-
El colp de calor pot matar en hores: així s'ha d'actuar per a evitar-ho
-
Educació publica 14.261 llocs vacants que s'oferiran en el pròxim procés d'adjudicació de places docents
-
Detingut a Ontinyent el principal sospitós de la desaparició d'un empresari de Bocairent
-
Almenys 25 morts i desenes de desapareguts en unes inundacions devastadores al sud de Texas