Comencen les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló
Fins a l’1 de novembre es podrà gaudir de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera en 24 restaurants i bars
Benicarló (Baix Maestrat) ja ho té tot enllestit per a celebrar les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja, una aposta per a posar en relleu la gastronomia de la zona i la pesca artesana del polp.
Fins a l'1 de novembre, els restauradors i restauradores de la ciutat despleguen tota la seua creativitat per a sublimar el producte i atraure els més gormands. Aquest dijous a la nit, al Magatzem de la Mar, han donat el tret d'eixida amb una proposta gastronòmica d'alt nivell a preus populars.
Veïnat i visitants han fet un tast de les tapes i pinxos de la gastronomia marinera benicarlanda dels 24 restaurants i bars que participaran en aquesta nova edició.
Enguany les jornades comptaran amb una oferta molt variada amb propostes tradicionals, però també d'avantguarda, totes elles marcades pel sabor de mar.
Més llegit
-
Detenen els dos homes atrinxerats durant vint hores a Elx que van apallissar de mort dos homes i van ferir-ne un tercer
-
Mor un treballador a conseqüència d'una caiguda en una empresa d’Albal
-
Els dies festius venen amb incertesa meteorològica
-
Un detingut a València per botar foc a díhuit contenidors i danyar una trentena de cotxes
-
Xiclets, crosses o imants: els trucs dels lladres per a fer l’agost en ple Nadal
-
Baixa la incidència de la grip, però repunten les infeccions per covid i virus sincicial