Els beneficis de l'aperitiu: reducció de l'estrés i més socialització
En el Dia Mundial de l'Aperitiu els nutricionistes recomanen aquesta tradició gastronòmica, però si triem aliments saludables
La tomaca trossejada amb oli, les creïlles braves, l'aladroc en vinagre o el pernil són alguns dels plats habituals per als valencians i valencianes quan arriba l'hora de l'aperitiu, de la picadeta, que hui celebra el seu dia mundial.
Els nutricionistes es posicionen a favor d'aquesta pràctica tan arrelada a la Comunitat Valenciana, gràcies als nombrosos beneficis. L'aperitiu redueix l'estrés en les persones, i, a més, ajuda a millorar la pressió arterial i a tindre un menor índex de massa corporal, això sí, sempre que es deixen de costat els aliments amb més greix.
Així mateix, l'aperitiu també convida a la socialització i a prendre's un descans de les obligacions del dia a dia.
Més llegit
-
La Guàrdia Civil no descarta l'aparició de més cadàvers després dels cinc trobats en aigües de Sagunt, Cullera i Castelló de la Plana
-
Alerta taronja per pluges i tempestes molt fortes a Castelló i València
-
València tanca parcs i cementeris i suspén el Certamen de Bandes per l'alerta de pluja
-
La Generalitat activa un pla de xoc per frenar la superpoblació de senglars, que afecta el 80% dels municipis i causa 800 accidents a l’any
-
L'UME es desplega a la Ribera Alta de l’Ebre (Saragossa) per alerta roja de pluges torrencials
-
Avís especial per dana dissabte al nord de Castelló i València, amb possibles tronades fortes i graníssol