Els beneficis de l'aperitiu: reducció de l'estrés i més socialització
En el Dia Mundial de l'Aperitiu els nutricionistes recomanen aquesta tradició gastronòmica, però si triem aliments saludables
La tomaca trossejada amb oli, les creïlles braves, l'aladroc en vinagre o el pernil són alguns dels plats habituals per als valencians i valencianes quan arriba l'hora de l'aperitiu, de la picadeta, que hui celebra el seu dia mundial.
Els nutricionistes es posicionen a favor d'aquesta pràctica tan arrelada a la Comunitat Valenciana, gràcies als nombrosos beneficis. L'aperitiu redueix l'estrés en les persones, i, a més, ajuda a millorar la pressió arterial i a tindre un menor índex de massa corporal, això sí, sempre que es deixen de costat els aliments amb més greix.
Així mateix, l'aperitiu també convida a la socialització i a prendre's un descans de les obligacions del dia a dia.
Més llegit
-
Reobrin el pont del mas de Sabater de Picassent després de la reconstrucció pels danys de la dana
-
El BCE manté els tipus d’interés en el 2% per quarta reunió consecutiva
-
S’afona part del sostre dels calabossos de la comissaria de Sapadors, a València
-
Les pluges intenses provoquen inundacions puntuals a l’Horta Sud i la Ribera
-
Les cent peticions de Pérez Llorca a Sánchez en la primera reunió institucional a la Moncloa
-
L'UPV crea en un camp de mandarines de Llíria la primera planta pilot valenciana que combina agricultura i energia solar