LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

El Llevant guanya per 4-0 amb un ‘hat-trick’ de Gallo

El Llevant ha guanyat el Santa Coloma per 4-0, amb ‘hat-trick’ de Gallo, i el Peníscola també s'ha imposat al Ferrol per 4-3.

Gallo celebra el seu ‘hat-trick’

El Llevant s'ha imposat clarament al Santa Coloma amb una golejada on ha tingut un paper fonamental un jugador d'excepció, Gallo. El jugador internacional per l'Azerbaidjan ha marcat tres dels quatre gols de l'equip. Un hat-trick que ha fet gaudir l'afició que ha acudit al Pavelló Municipal de Paterna. Els granotes han dominat el partit de cap a cap. El primer gol ha arribat als quatre minuts, obra de Cecilio. Els altres tres han sigut de Gallo, un jugador que ha portat de cap el rival, molt inferior a l'esquadra granota.

El Llevant és en aquests moments cinqué en una classificació de 16 equips i es troba en llocs de play-off per a disputar el títol. Està a només sis punts del líder, el Barça, que en té 29. Aquesta jornada 13 fa que els granotes continuen en la part noble de la taula i que demostren estar en condicions de fer partits espectaculars i anant sumant punts.

El Benidorm guanya el Ferrol per 4-3

El Benidorm, l'altre equip valencià en l'elit del futbol sala, ha guanyat per 4-3 a O Paulo Ferrol. La diferència amb el partit del Llevant és que, al pavelló municipal de Peníscola, els locals han patit fins a l'últim moment per obtindre la victòria. Al minut 4, Rubi Lemos ha avançat els gallecs. Set minuts després, Raúl Gómez ha marcat el gol de l'empat. En només nou minuts des del primer gol local, el Peníscola ha arribat a tindre un marcador a favor de 4-1. Els gols de Xavi Colo, Orzáez i Dani Montes semblaven deixar el partit sentenciat. Tanmateix, els gallecs han estat a punt de remuntar, amb dos gols de Chema i Isma, en els minuts 39 i 40 del partit.

A la fi, el Peníscola ha guanyat i és el que fa 10 en la classificació, amb 18 punts, a només un dels llocs que donen dret a jugar els play-offs i prou allunyat de la zona de descens, on estan el Valdepeñas i el Segòvia, amb només 7 punts.