Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

L'espanyol Sherazadishvili guanya l'or en els Mundials de Judo fins a 90 quilos

Niko Sherazadishvili guanya l'or en els Mundials de Judo

El judoka espanyol Nikoloz Sherazadishvili ha aconseguit, tres anys després de guanyar a Bakú (Azerbaidjan) la seua primera corona universal, el seu segon títol de campió del món en la categoria fins a 90 quilos, després d'imposar-se aquest dijous per ippon (punt complet) a l'uzbek Davlat Bobonov en la final dels Mundials que es disputen a Budapest.

Shezadadishvili, de 25 anys, va fer valdre la seua condició de número u de la classificació mundial en un intens combat que no es va resoldre a favor de l'espanyol fins a la tècnica d'or.

El triomf va ratificar la condició del judoka espanyol com a màxim favorit per a penjar-se la medalla d'or en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio.

Amb l'or d'aquest dijous de Nikoloz Sherazadishvili el conjunt espanyol suma un total de quatre medalles en els Mundials de Budapest, després de la plata d'Ana Pérez Box en la categoria fins a 52 quilos i els bronzes aconseguits per Fran Garrigós, en –60 quilos, i Julia Figueroa, en –48 quilos.