Directes
Ara en la televisió
DE MAR I BANCAL

El Benidorm obliga el Barça a traure la millor versió (43-29)

Els de Fernando Latorre han aguantat el pols fins a ben entrada la primera part, però han acabat cedint contra la superioritat catalana.

La defensa del Benidrom tracta d'evitar un gol del Barça / @FCBhandbol

L'Handbol Benidorm no ha pogut donar la campanada al Palau Blaugrana i ha acabat perdent contra el Barça per un contundent 43-29 en el partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Asobal, ajornat en el seu dia per diversos positius en Covid-19 en l'equip català.

Un Benidorm molt seriós en defensa i resolutiu en atac li ha mantingut el pols al Barça durant els primers minuts de partit amb un marcador empatat que només han pogut desnivellar els catalans després del 9 a 9, al minut 15. A poc a poc, les parades del porter Pérez de Vargas davall dels pals i l'encert en el tir dels barcelonistes han acabat decantant el partit de color blaugrana.

El Benidorm no s'ha rendit, i gràcies a la impressionant efectivitat del serbi Nikcevic,autor de set dianes, s'ha tornat a acostar al marcador quedant-se a dos gols (18-16) pocs instants abans d'acabar la primera part. Però el marcador al descans ja reflectia un 23-17 favorable al Barça.

En la segona meitat, els de Latorre ho han intentat, però el Barça ha xafat l'accelerador i ha deixat sense opcions els benidormers que mai han tirat la tovallola. Amb el 30 a 20, Latorre ha entés que no hi havia massa a fer, i ha donat participació a jugadors menys habituals. Derrota contundent pel marcador, però no pel joc ni per l'actitud dels benidormers.