El Vila-real aprova un pressupost de 138 milions d'euros
El club groguet tanca l'exercici 2020-2021 amb un dèficit de catorze milions
La junta d'accionistes del Vila-real ha aprovat un dèficit de catorze milions d'euros corresponents a l'exercici 2020-2021, unes pèrdues que, malgrat guanyar l'Europa League, s'expliquen per la baixada d'ingressos que ha provocat la crisi sanitària. En la junta també s'ha donat el vistiplau a un pressupost de 138 milions d'euros per a la present temporada. El president de l'entitat grogueta, Fernando Roig, ha explicat així els comptes: "Ens haguera agradat que no foren pèrdues i que estiguera més anivellat, però no ha sigut possible. Gràcies als beneficis d'altres temporades, el nivell de tresoreria continua en una bona situació. Enguany també serà un any difícil i esperem complir amb l'equilibri".
Per a mantindre l'equilibri pressupostari és fonamental que l'equip continue estant entre els millors d'Europa: "Tenim tres vies, la Lliga, la Copa i la Champions. Tant de bo siga així. El nostre objectiu, com sempre dic, és estar en Primera Divisió, però després és estar en Europa i, si pot ser, estar en la primera categoria".
Roig també ha parlat d'altres assumptes. Ha dit que en breu anunciaran a què destinaran els diners que arribaran del fons CVC, si bé ha matisat que totes les obres estaran finalitzades per a l'any del centenari, 2023. També ha anunciat que en el pròxim partit de Champions, contra la Juventus, tota l'afició que va anar a Bèrgam i no va poder veure el partit conra l'Atalanta tindrà l'entrada gratuïta.
Més llegit
-
Educació publica 14.261 llocs vacants que s'oferiran en el pròxim procés d'adjudicació de places docents
-
Moren un home de 52 anys i una dona de 53 per colps de calor a la Comunitat Valenciana
-
La valenciana Rebeca Torró, nova secretària d'Organització del PSOE
-
Mor un turista de 65 anys a la platja de Pinedo
-
L'autovia Torrent-València reobri al trànsit després de reconstruir el pont esfondrat el 29-O
-
Mazón diu que ara mateix no es planteja canviar zones de predomini lingüístic