PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Roger no és prou per a guanyar a ‘la Tacita’ de Cadis (2-2)

El Llevant consolida la millora i sols suma dues derrotes en 13 partits.

Roger celebra un dels dos gols que ha aconseguit / Román Ríos (Efe)

El Llevant acaba la primera volta consolidant la bona ratxa de resultats (2-2), i ho ha fet amb un empat meritori. L'efectivitat de Roger Martí, l'autor dels dos gols granotes, no ha sigut suficient perquè el Llevant abaste una victòria que ha tingut de cara, però que ha començat perdent amb un gol de Perea en el primer minut. Una primera part elèctrica, boja, amb els quatre gols del partit, és tot el que s'ha vist al Ramón de Carranza de Cadis. En la segona meitat, el dos equips s'han reservat més i han buscat no rebre més gols.

Prompte, en el primer minut, Carlos Clerc ha pogut avançar els granotes en una falta des de la frontal. En la primera acció local, una pèrdua de baló, l'ha aprofitada el Cadis per a –en una contra rapidíssima– Alberto Perea fer, totalment sol, el primer gol (1-0).

El partit no ha tingut treva. I el Llevant ha sorprés amb una acció molt ràpida. Malsa posa el baló en profunditat sobre Sergio León i la talonada de l'andalús deixa la pilota a Jorge de Frutos, que dona el gol fet per a Roger Martí. Acció de tiralínies i de gran qualitat per a equilibrar el partit.

I només tres minuts després ha tornat a marcar Roger Martí, aprofitant una acció de Carlos Clerc per la banda esquerra, on el davanter de Torrent fa la rematada a la primera i la pilota entra a la porteria. El davanter valencià ja suma set gols i és, juntament amb José Luis Morales, el màxim realitzador de l'equip. Reacció immediata del Llevant al matiner gol local.

El Llevant ha mantingut el domini del tempo del partit. Amb baló, el Cadis ha mantingut sense xafar la seua àrea. I a la contra, amb De Frutos com a llançador, Morales ha pogut fer l'1-3 encara en el minut 21. Però una nova jugada a baló parat ha penalitzat el Llevant. Juan Cala, de cap a l'eixida d'un córner, tornava a posar l'empat en el marcador (2-2, minut 27), resultat amb què s'ha arribat al descans.

La segona part, tranquil·litat

La segona part no ha tingut la mateixa brillantor ofensiva, encara que el Llevant sí que ha fabricat una acció de Jorge de Frutos per la banda dreta, però la centrada no ha trobat ni Sergio León ni Roger Martí en la rematada.

Els canvis en els dos equips no han fet variar la dinàmica de l'enfrontament, sinó més prompte al contrari. El partit no ha tingut, ni de bon tros, el mateix ritme (era molt difícil). En l'últim minut, una falta escorada que ha tret Morales i que Dani Gómez ha rematat de cap, però desviat. Al remat, empat que l'equip haurà de reforçar divendres pròxim contra el Valladolid al Ciutat de València, un duel amb un nou rival directe.