ATRAPA'M SI POTS
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

El Llevant, amb peu i mig a la Champions

La victòria contra el Vila-real en el derbi dona les granotes deu punts d'avantatge sobre el quart, amb només quinze en joc

Les jugadores del Llevant celebren un dels gols / La Liga

El Llevant ha fet un pas de gegant cap a la Champions League en guanyar 3-1 el duel autonòmic contra el Vila-real i aprofitar la derrota de l'Atlètic de Madrid contra el Barça. L'equip granota li trau deu punts a les madrilenyes, quartes, quan només en queden quinze en joc.

El partit entre els equips de José Luis Sánchez Vera i Sara Monforte ha sigut més igualat del que diu el marcador. Les groguetes han plantat cara a les granotes i han venut cara la derrota. Un gol de Paula amb un llançament des de fora de l'àrea ha desfet la igualada poc abans del descans, però Sheila Guijarro ha tornat a empatar només començar la represa.

L'alegria li ha durat massa poc al Vila-real, ja que a penes tres minuts és tard la pitxtxi Sheila Guijarro ha posat novament per davant el Llevant. I poc després Mayra Ramírez ha marcat el tercer, que ja ha acabat amb totes les esperances de puntuar de les groguetes. L'equip de Sara Monforte es queda a només dos punts del descens, després de l'empat de l'Alhama i la victòria de l'Sporting de Huelva.

Quarta derrota seguida del València

Precisament, el València ha perdut a casa contra l'Sporting de Huelva (1-2). L'equip blanc-i-negre encadena així la quarta derrota consecutiva en la Lliga F.

Anita Marcos ha avançat el València pràcticament només començar, però les andaluses no s'han afonat i han aconseguit l'empat abans del descans. Quan ja semblava que el duel acabaria amb taules, Hmirova, en el minut 95, ha donat el triomf a les visitants.