LÍNIA DE FONS (reemissió)

L'Hèrcules assalta el líder i se situa en llocs d'ascens a Primera RFEF

L'Atzeneta i l'Oriola s'aferren a la permanència en la Segona RFEF mentre que el València Mestalla és virtualment equip de Tercera RFEF

Jugadors dels dos equips esperen la treta d'un córner / Twitter: @ue_cornella

L'Hèrcules ha fet un pas de gegant cap a l'objectiu de l'ascens a la Primera RFEF en guanyar al camp del líder, el Cornellà, després de remuntar en els últims minuts el gol inicial dels catalans. L'Atzeneta i l'Oriola també han aconseguit dos triomfs que els mantenen en la lluita per a no baixar a Tercera RFEF, una categoria en què té peu i mig el València Mestalla. L'Alcoià ha sumat un bon punt a Andorra que li permet mantindre intactes les opcions de pujar a Segona, mentre que el Vila-real B s'ha acomiadat pràcticament de l'ascens.

L'Hèrcules, en llocs d'ascens

Dos gols en l'últim quart d'hora han capgirat el marcador al camp del Cornellà (1-2), líder del grup per a l'ascens a la Lliga Pro. L'equip alacantí suma la segona victòria seguida i es col·loca en segona posició, que dona accés directe a la nova categoria de bronze del futbol espanyol. Els altres dos equips valencians en el grup, l'Atlètic Llevant, que ha empatat (0-0) contra el Lleida, i La Nucia, que no ha jugat per positius en el Llagostera, tenen poques opcions d'ascendir.

El Mestalla, amb peu i mig en Tercera RFEF

Quarta derrota seguida del filial valencianista (1-0), en aquesta ocasió contra el Prat que el deixa cuer del grup. En canvi, l'Atzeneta i l'Oriola, que també lluiten per la permanència en Segona RFEF, s'aferren a la categoria: l'equip de David Albelda va guanyar l'Hospitalet (0-1) mentre que els del Baix Segura s'han endut hui la victòria d'Olot (1-3).

El Vila-real B, quasi sense opcions d'ascens

L'Alcoià i el Vila-real B són els cuers del grup per a l'ascens a Segona Divisió A, un grup en el qual ja s'ha classificat matemàticament per als play-offs l'Eivissa, que ja va ser líder de la primera fase. L'Alcoià ha empatat a Andorra (0-0) i el filial groguet, amb la segona derrota seguida, hui contra el Barça B (3-2) i només un punt en els últims quatre partits, es despenja del grup.