À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

L'Elx suma la primera victòria de la pretemporada

L'equip franjaverd ha remuntat per a guanyar el Leganés amb gols de Pere Milla i Tete Morente

L'Elx guanya el Leganés

La tercera ha sigut la bona. Després de dues derrotes en els dos primers amistosos de la pretemporada contra el Newcastle sub 23 i el Vila-real B, l'Elx s'ha retrobat amb la victòria en el partit contra el Leganés (2-1), disputat al Pinatar Arena.

El partit no ha començat massa bé per als interessos il·licitans, ja que els madrilenys s'han avançat en l'equador de la primera part amb un gol de Juan Muñoz. I amb el 0-1 favorable al Leganés s'ha arribat al descans.

L'equip de Francisco ha despertat en la represa i ha aconseguit posar la igualada gràcies a un penal comés sobre Mojica, que ha transformat Pere Milla. Tete Morente ha completat la remuntada en aprofitar una assistència del lateral colombià.