Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

Victòria històrica en terres russes

El València Basket guanya per primera vegada en la seua història en la pista del Khimki de Moscou.

Labeyrie en un moment del partit / /EFE
14 de gener 2020 - 21:30

El València es torna a connectar a l'Eurolliga amb una victòria històrica a Moscou per 75 a 84. Per primera vegada els valencians aconsegueixen guanyar a la pista del Khimki en un partit frenètic, sense pausa, que s'ha resolt en els últims dos minuts gràcies a l'ofici de San Emeterio, el millor de l'encontre, l'electricitat d'Endur i un Abalde que s'ha convertit en l'amo i senyor dels rebots.

Els atacs s'han imposat a les defenses en la primera part del partit. El València Basket s'ha fet fort gràcies als llançaments de tres. Les rotacions en la banqueta han debilitat les forces i el Khimki ho ha aprofitat per a clavar-se en partit. Així del 16 a 29 s'ha passat al 47 per 44 amb el qual l'encontre ha arribat al seu equador.

El València Basket ha començat el tercer quart pegant-li la volta al marcador situant-se amb 5 per dalt, però quatre errades defensives han propiciat tornar a anar a remolc. Del 51 a 56 s'ha passat al 62 per 56. Ponsarnau ha parat el joc i l'equip ha reaccionat, 62-63.

Estava tot per decidir i havia quedat clar que tot anava a aclarir-se per detalls. Tot el partit ha estat dominat per un ritme alt, sense descans, i el duel ha entrat en l'últim quart sent un mar d'incertesa.

A falta de 4.21 tot continuava igual i el marcador reflectia un empat a 73. Un minut més tard l'empat era 75. Era moment de les genialitats i en eixe moment ha aparegut San Emeterio per a encertar amb un triple guanyador. El seguia Endur amb un 2 1 i col·locar el marcador amb 6 per dalt, 75-81. Faltava un minut i 20 segons i Abalde s'ha encarregat de posar la guinda amb dos rebots consecutius i un triple que significava el definitiu 75 a 84.

Ha començat de la millor manera la setmana russa d'Eurolliga. Divendres la cita és a Sant Petersburg davant el Zenit.