À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

El TAU Castelló, a un pas de lluitar per l'ascens en l'ACB

El conjunt de Toni Ten va guanyar l'Ourense per 65 a 75, després de remuntar un partit que anava perdent.

Edu Gatell anota una cistella davant de la defensa de l'equip local / Tau Castelló

El TAU Castelló va protagonitzar una de les remuntades de la jornada 29 de la LEB Or i aconseguia una nova victòria, aquesta vegada a la pista del Rio Ourense Termal per 65 a 75. Un triomf davant d'un rival directe en la lluita per a disputar les eliminatòries per l'ascens a la lliga ACB. Eduard Gatell, amb 11 punts i 8 rebots en 24 minuts, va ser una de les estreles del partit.

Després d'anar perdent durant la primera part del partit per 42 a 33, el conjunt de Toni Ten va tornar a la pista amb un altre aire. Més intens en defensa i amb més moviment de baló en atac permeteren el TAU acostar-se en el marcador. Però va ser un parcial de 10-24 en els últims 10 minuts el que va cimentar la victòria. Amb aquesta, l'equip de la Plana suma ja 16 triomfs en el seu caseller i ocupa la sexta plaça de la classificació, amb 3 victòries d'avantatge respecte dels equips que no disputaran la fase d'ascens.

Les posibilitats del TAU Castelló de jugar, per primera vegada en la seua història, l'eliminatòria d'ascens a l'ACB s'han incrementat quan només falten cinc jornades per a finalitzar la lliga regular.

L'espectacular trajectòria de l'equip, en la seua tercera temporada en la LEB Or, fa pensar que aconseguiran les victòries necessàries per a convertir-se en un dels huit clubs que allargaran la temporada amb aquest premi.