ZOOM
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

La reacció taronja no és prou (70-65)

El Girona guanya la final de la Supercopa, una competició que el València Basket va conquistar la temporada passada

Raquel Carrera ha sigut la màxima anotadora del partit amb 18 punts / Federació Espanyola de Bàsquet

L'Spar Girona ha conquistat la Supercopa de bàsquet contra el València Basket, que tot i remuntar quinze punts i a posar-se per davant, no ha pogut revalidar el títol aconseguit l'any passat.

L'equip taronja no ha trobat en l'últim minut els punts que li ha donat a l'equip català Rebeka Gardner, que ha sigut decisiva en els segons finals perquè Bernat Canut estrenara el seu palmarés en la banqueta i Laia Palau ho fera com a directora esportiva.

La derrota de dimecres a Fontajau va acomplexar l'equip de Rubén Burgos, que arribava a Vitòria amb moltes baixes en la plantilla. Però l'actuació destacada en les semifinals contra Perfumerías Avenida d'Ángela Salvadores va encoratjar les seues companyes, decidides a reeditar el trofeu.

L'inici no ha sigut esperançador, al minut dotze de partit el Girona dominava el partit 31-16. L'equip taronja, espentat hui per Raquel Carrera, ha retallat distàncies en el marcador fins que en el tercer quart s'ha posat per davant en el marcador. En un quart i definitiu període, les de Canut ha aprofitat el descans per a fer-se fortes i han tornat a estirar el marcador. El València Basket, acostumat a remuntar, no ha perdut els nervis fins a l'últim minut, quan l'experiència de Gardner, MVP de la temporada passada, ha decantat la final en sentit català.