L’HLA Alacant ascendeix a la LEB Or

Prop de tres mil seguidors es donaren cita al Pedro Ferrándiz

Celebració de l’equip al centre de la pista

La nit somniada per a l’HLA Alacant es va fer realitat. Tots els condicionants es van donar perquè la jornada finalitzara amb l’ascens. El Villarrobledo era superat pel Juaristi i els alacantins no donaven opció al Basket Navarra.

L’equip de Pedro Rivero anava de menys a més amb el seu estil de bàsquet. La defensa i l’encert en atac li atorgava al descans un marge de sis punts (31 a 25) per  a afrontar el segon tram del duel amb relativa tranquil·litat. De fet, després del descans l’HLA Alacant va prémer encara més l’accelerador per a augmentar les diferències. La victòria i l’ascens estaven al seu abast. El Villarrobledo consumava la derrota i l’ascens prenia forma amb el 73 a 53 final. A més, això suposa ser campions de la LEB Plata.

Amb el xiulit final començà la festa. Els seguidors de l’HLA Alacant i els seus ídols gaudien d’una jornada inoblidable. Fa uns anys, el club va estar a la vora de la desaparició. Ara, l’escenari és totalment diferent, amb l’entitat a la LEB Or.